Narka :( |
Niestety ale odchodze na zawsze z forum, discorda. Teraz wszystkim podziękuje i przyznam się do rzeczy karalnych.
1.Kopiowalem Koxy, refile, nielegalne itemy, beacony, glowki szkieletow z netheru, potki silki II, sety 4/3, bloki diamentu elytry, z których mialem zysk i który potem wydawalem na shulkery, których nie udało mi się kopiować, zdobylem także kilof z enchantami 10/10/10, który pojawil mi sie z nikąd w moim domu, bazę mam nad bedrockiem w netherze ( zapomialem wspomiec damonte ) udało mi się dojść do sumy super itemków bylem bogatszy od każdego, teraz kazdy bedzie pewnie pisal ze dla tego kazdego zabijalem i imne takie. Dobra a więc tak podam wam pare przykladów itemów których mialem czyli, 29 staków koxów i 4 staki beaconów. Teraz podziękowania 1.Dziękuje Polamparcie - za zachęcanie do dluższego grania na mineworldzie ( zabijalas mnie i musialem zbierac itemy od nowa ![]() 2.Dziękuje Madelaine - za bycie dobrą przyjaciółką i za to że zawsze moglem na ciebie liczyć 3. Dziękuje Stawcia - Tobie ufałem najbardziej ![]() ![]() 4. Dziękuje _Diamentowa_ - za wspólnę chwile, zabawy, na poprzedniej edycji i za wspomaganie mnie ![]() 5. Dzięki damont3 - byles chyba jedyną osobą która mnie rozumiała ![]() 6.Dziękuje Ziomejowi - nie wiem za co, chyba za te bany ![]() 7.Dziękuje Vixeriemu i Milce ![]() ![]() 8.Dziękuje Damexti - dzięki temu że zrobilem ci nóżki zyskalem pierwszego seta 4/3 bo w twoim secie zabilem jebusa bo lognal, 9. Dziękuje MinkaMufinka ![]() ![]() 10.Dziękuje administracji za bana ![]() 11.Dziękuje KarygaN - ty ciągle liżesz ;v; 12. Dziękuje No_I_Masz_Bana zastąpiłeś moje miejsce ![]() 13.Dziękuje Majsterowi za to że zawsze sie ze mną wital jak pisalem do niego czesc 14.Dziękuje za 1000 zabójstw na waszym serwerze ![]() 15.Nie dziękuje Jebusowi - za to że okazal się być podlym klamcą |
Wiadomości w tym wątku |
Narka :( - przez SimeR1337 - 07-08-2017, 22:05 PM
RE: Narka :( - przez 3Majster - 07-08-2017, 22:20 PM
RE: Narka :( - przez Damonte - 07-08-2017, 22:21 PM
RE: Narka :( - przez _Tamai_ - 07-08-2017, 22:52 PM
RE: Narka :( - przez Damexti - 07-08-2017, 22:55 PM
RE: Narka :( - przez MiroTcz - 07-08-2017, 23:50 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |