Podanie Maciej |
Nick w grze: Maciej
Wiek: 13 Staż na serwerze (od kiedy grasz): W tej edycji 1dzien i 8 godzin ale gralem jeszcze w 1 edycje Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: około 3 godzin Otrzymane na serwerze kary: O ile pamiętam to żadna Długość gry w Minecraft: Około 3 lat Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Byłem Właścicielem Czy posiadasz mikrofon oraz konto w jednym z wymienionych serwisów: Skype, Discord: Skype Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, Inquisitor4k, N_Thinker[b] [/b] Obecni Moderatorzy (wymień): TheZiomej, Slou, _Diamentowa_, LadyKotka, Animekowa, Obecni Czat Moderatorzy (wymień): Madelaine_ , Komendy KidModa/CzatModa: /kick /kick <nick> <powód> (komendy podajemy bez "<, >") - /tempmute /tempmute <nick> <czas> <powód> przykłady: /tempmute Jacek 10m spam Dostępne formaty: s- sekundy, m - minuty h - godziny d – dni - dostęp do komendy /warn (wysyła ostrzeżenie do gracza) /warn <nick> <powód> przykłady: /warn Jacek wulgaryzmy Obowiązki KidModa/CzatModa:- dostępność dla graczy i innych członków administracji - wsparcie graczy przy rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z mc i serwerem (np. zasady działania mikstur, crafting przedmiotów, działanie pluginów (np. pety), znajomość warpów, linków do forum/fb itd.) - dbanie o porządek na czacie serwera - informowanie administratorów o występujących problemach technicznych serwera Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Nie Gdzie znajduje się regulamin:Wpisujemy /rules Dlaczego właśnie Ty:Chciałbym pomóc rozwijac sie serwerowi Opisz siebie (minimum 6 zdań): Lubie Piłkę Nożną, Mam Psa Gucia, Bardzo lubię Minecraft i CS, Lubię Pomagać jak mam czas, Mieszkam w Niechanowie, Po wakacjach Idę do 7 klasy |
Wiadomości w tym wątku |
Podanie Maciej - przez Maciej - 04-08-2017, 10:05 AM
RE: Podanie Maciej - przez _Tamai - 04-08-2017, 10:21 AM
RE: Podanie Maciej - przez Adam17052013 - 04-08-2017, 10:26 AM
RE: Podanie Maciej - przez Damexti - 04-08-2017, 10:32 AM
RE: Podanie Maciej - przez Slou - 04-08-2017, 10:51 AM
RE: Podanie Maciej - przez Makkev - 04-08-2017, 10:58 AM
RE: Podanie Maciej - przez Animekowa - 04-08-2017, 11:18 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |