Wywiad z XCiaPekx |
Witajcie moi Mili, nastał kolejny wtorek więc prezentuję Wam kolejny wywiad, tym razem udzielił go xCiaPekX
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. xCiaPekx: Mam na imię Marcel 2) Co robisz w wolnych chwilach? xCiaPekx: Gram w minecraft/cs 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. xCiaPekx: Lubię grac w piłkę nożna /siatkówke 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? xCiaPekx: Nie mam fobii. Raczej niczego się nie boję 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? xCiaPekx: Gram w minecrafta już 3 lata 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? xCiaPekx: No to wiec tak Gram tu od 6 kwietnia 2017 r 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? xCiaPekx: miła administracja 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? xCiaPekx: Najbardziej podoba mi się spawn 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? xCiaPekx: Zazwyczaj buduję,Walczę itp... 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? xCiaPekx: Najbardziej mnie denerwuje gdy ktoś przyjdzie i mnie zabije 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? xCiaPekx: Najbardziej z graczy podpadł mi szatanizo bo przeklina 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? xCiaPekx: Najbardziej lubię Przebywać z : Ladykotka,_Diamentowa_,Potworek123,Sara49,__MrShimo__ 13) Jak powstał twój nick? xCiaPekx: Nie wiem 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? xCiaPekx: Marze o tym żeby był spokój i bez zabijania graczy... 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? xCiaPekx: Zbudowałem Domek Hobbita , który zyskał od TheZiomej ocenę 9/10 więc mam się czym chwalić 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? xCiaPekx: Chowałem się przed mobami ^^ 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? xCiaPekx: Tak 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? xCiaPekx: Chciałbym pozdrowić Potworek123, Sara49 i cała administracje 19) Może teraz parę słów od siebie? xCiaPekx: Lubie placki 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. xCiaPekx: Ja również dziękuję |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z XCiaPekx - przez Ladykotka - 16-05-2017, 15:45 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |