Wywiad z 999Przemek |
Witajcie Kochani, nastała pora na kolejny wywiad, tym razem zgodził się udzielić nam wywiadu Przemo
Zapraszam do czytania 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. 999Przemek: Pszemek 2) Co robisz w wolnych chwilach? 999Przemek: Gram w cs'a, mc, gadam ze Slou, czytam, jem, śpię itp 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. 999Przemek: Psychologia/duchowość? Moja pasja od hm... 3 lat? Dlatego studiuje psyche ;D i czytam masę książek (w sumie teraz już mniej ) 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? 999Przemek: Starych pierogów... :c No i jeszcze Slou! A tak poza tym to niczego 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? 999Przemek: Hm... Gimnazjum czyli takie 6-7 lat temu z wielkimi przerwami, potem chwile w liceum no i potem tutaj 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? 999Przemek: Kopiuj, wklej od Slou w sumie ona mnie tu zaciągnęła, zaczęliśmy tu grać i było spoko 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? 999Przemek: Normalność Brak (no, prawie) dziecinnych zachowań (typu zabijanie, niszczenie itp.), spoko administracja i Slou 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? 999Przemek: Wszystkie :v Pomyśleć ile budowniczy budowali spawn, mi by się nie chciało 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? 999Przemek: Zazwyczaj jestem ze Slou, więc z nią albo coś buduje, albo coś świrujemy, albo gdzieś do innych łazimy, "przygarnij kropka" A jak sam to do kogoś się tepam i robię co mi przyjdzie do głowy zależnie od sytuacji Pomagam nowym 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? 999Przemek: Pewne osobniki, które wkurzają wszystkich, włączając mnie, no i administracja czasem zachowuje się, delikatnie mówiąc, jak wystraszone dziecko Co bym zrobił: Wyrzucił, zbanował psychicznych graczy Odstraszają i niszczą innym grę (komu się chce grać jak sie pół dobytku straci, nie mówiąc o strachu), wprowadził zasady/regulacje, np. 1 wykroczenie regulaminu 5 min. muta (zasada dot. czatu) albo 30 min. bana (jeśli gry) i z kolejnymi gorsze kary, bez żadnych pobłażań Może i ja bym mniej go łamał Po prostu chodzi mi o taką twardą rękę, a nie przymykanie oka, które jest w większości przypadków, albo i sytuacje gdy ja dostaje muta za byle co, a w innej sytuacji ktoś tak nabroi i nic mu nie zrobią (co dla mnie jest śmieszne). Nie wspominając, że czasami administracja broni takich osobników i zdejmuje kary... i nierówne traktowanie itp. itd. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? 999Przemek: Nie chce się tu wypowiadać, bo jeszcze będzie "odsiecz" psycholi, a nasza pobłażliwa administracja nic z tym nie zrobi, jak zazwyczaj No chyba że kogoś nie lubią Kocham czad-moderatorke Slou Poza tym administracja spoko i raczej nikt mi nie podpada, jak już to zbyt często wkurza 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? 999Przemek: Slou Administracja, ludzie z miasta, to w sumie tyle Króliczek ;3 13) Jak powstał twój nick? 999Przemek: Dawno temu, grałem z kolegą (podstawówka chyba) w gierkę rzutów wolnych i tam trzeba było założyć konto, koleżka zrobił sobie nick 3x ulubiona cyfra i imię, to i ja tak zrobiłem no i tak zostało do dzisiaj 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? 999Przemek: crative na survie głównie chodzi o swobodne latanie A tak poza tym to raczej nie planuje niczego, zazwyczaj spontanicznie coś buduję albo z polecenia Slou 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? 999Przemek: Niczym Budowlę? hm... nie Ja lubię się bawić budować też, ale wole mieć odgórnie nadany plan, bo sam raczej pięknie nie buduję 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? 999Przemek: Żebym ja pamiętał pewnie łaziłem ze Slou i szukałem miejsca na dom 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? 999Przemek: Owszem, nękanie, z tego co pamiętam też pobłażone większość tych niemiłych to właśnie nękanie 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? 999Przemek: Wszystkich Polaków czule 19) Może teraz parę słów od siebie? 999Przemek: A nie wiem... co powiedziałem to powiedziałem, chyba starczy Lubie się bawić z innymi graczami śmieszkować itp Jestem śmieszkiem, ale chyba do niektórych mój śmieszkizm nie trafia 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. 999Przemek: Proszę, Bogu Kapeczunie |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z 999Przemek - przez Ladykotka - 25-04-2017, 14:36 PM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez MiroTcz - 25-04-2017, 16:22 PM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez 3Majster - 25-04-2017, 18:25 PM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez Damexti - 26-04-2017, 11:46 AM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez N_Thinker - 26-04-2017, 20:57 PM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez 999Przemek - 26-04-2017, 23:13 PM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez Animekowa - 27-04-2017, 08:47 AM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez Slou - 27-04-2017, 15:31 PM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez xNekoShiro - 27-04-2017, 15:41 PM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez MiroTcz - 27-04-2017, 17:57 PM
RE: Wywiad z 999Przemek - przez Damexti - 27-04-2017, 18:28 PM