[SKARGA] Fenghuang |
Nick Oskarżającego: Adam17052013
Nick Oskarżonego: Fenghuang Opis sytuacji: Podczas spokojnego zbierania surowców na budowę domu , zaczęła się "kłótnia" gracza TheZiomej z graczem Fenghuang. Spór był oto , że Fenghuang znowu nękał losowe osoby i żądał diamentów jako okupu. Ziomej,. jako jeden z uczciwych graczy którzy lubią pocieszać innych napisał nękanym osobą aby się nie martwiły i nie dawały diamentów aby niebyli ofiarami "losu" . Wtedy Fenghuang zaczął zabijać i nękać Gracza TheZiomej w mieście w którym jedną z zasad jest to , aby nie zabijać nieustannie graczy ,.. wtedy zaczął pisać do mnie prywatną wiadomością abym usunął TheZiomej z miasta pomimo że miasto jest moje i mieszkańców lecz gdzie ja jestem "prezydentem" Fenghuang zaczął grozić graczu TheZiomej lecz ten się tym nie przejmował,.,. gdy usunąłem gracza Fenghuang z miasta ponieważ złamał około 85% regulaminu miasta , Fenghuang zaczął mścić i nękać mieszkańców miasta.Potem Niektórzy pytali się czemu "Feng" zabija niektórych graczy którzy "nic" nie zrobili ,.. a ten zaczął podawać całkiem "błache" sprawy na przykład: "roznoszenie plotek" , "za darmo","usunięcie z miasta","Narzekanie....." itp itd. Data zdarzenia:9.04.2017r. Dowody w postaci screenu lub filmu: https://naforum.zapodaj.net/ad3269e9913d.png.html |
Wiadomości w tym wątku |
[SKARGA] Fenghuang - przez Adam17052013 - 09-04-2017, 20:13 PM
RE: [SKARGA] Fenghuang - przez Fenghuang - 09-04-2017, 20:17 PM
RE: [SKARGA] Fenghuang - przez Adam17052013 - 09-04-2017, 20:33 PM
RE: [SKARGA] Fenghuang - przez MiroTcz - 09-04-2017, 21:21 PM
RE: [SKARGA] Fenghuang - przez MiroTcz - 09-04-2017, 22:37 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |