NewEnforcer |
Nick w grze:
NewEnforcer Wiek: 22 lata Staż na serwerze (od kiedy grasz): Od pierwszego dnia jego oficjalnego otwarcia Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Zależności jaki dzień tygodnia, ale w przedziale 1-4h Otrzymane na serwerze kary: brak Długość gry w Minecraft: 4 lata Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak: Moderator Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, Inquisitor4K, N_Thinker, _Maci13_ Obecni Moderatorzy (wymień): Stawcia Obecni Czat Moderatorzy (wymień): brak Komendy KidModa/CzatModa: kick, tempmute (kid) kick, tempmute, cc (czat) Obowiązki KidModa/CzatModa: Pilnowanie porządku na serwerze, pomoc graczom oraz zapewnienie miłej atmosfery. Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Wszystkie błędy jakie zaobserwowałem od razu zgłaszałem administracji. Na chwile obecną nie znalazłem nowych błędów. Gdzie znajduje się regulamin: Forum, pod komendą /regulamin, menu serwera /menu>pomoc>regulamin Dlaczego właśnie Ty: Dlaczego ja? Pewnie dla tego, że mam doświadczenia w pełnieniu funkcji na serwerze. Jestem osobą kulturalną, którą ciężko wyprowadzić z równowagi. W życiu jak i w obowiązkach zawsze jestem bezstronny i obiektywny. Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mam na imię Piotrek i mam 22 lata. Uczę się w szkole policealnej na kierunku technik elektroradiolog. Lubię odstresować się w minecrafcie, pogadać ze znajomymi i czasami zrobić jakiś projekt. Inne rzeczy jakie mnie interesują to kolarstwo, zwiedzanie i szeroko rozumiana turystyka. Na co dzień pracuje w firmie wysyłkowej a w wolnych chwilach lubię pograć w grę Ingress. Staram się być zawsze miłym i pomocnym dla bliźnich. |
Wiadomości w tym wątku |
NewEnforcer - przez _NewEden_ - 23-10-2016, 12:54 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |