Ladykotka |
Nick w grze: Ladykotka
Wiek: 26 Staż na serwerze:około 3 tygodni Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: 3-4h Otrzymane na serwerze kary: brak Długość gry w Minecraft: około 4 lat Czy pełniłeś jakąś funcje na innym serwerze: nie Obecni Administratorzy: MiroTcz, Inquisitor4K, N_Thinker, _Maci13_ Obecni Moderatorzy: Stawcia Obecni Czat Moderatorzy: brak Komendy KidModa/CzatModa: KidModa: /kick, /tempmute CzatMod: /kick, /tempmute, /mute, /cc Obowiązki KidModa/CzatModa: bycie dostępnym dla graczy i innych członków administracji, wspieranie graczy przy rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z MC i serwerem, zajomość warpów i pluginów, dbanie o porządek na czacie serwera, informowanie administracji o występujących problemach technicznych na serwerze Czy znasz jakieś błędy/ bugi serwera: od czasu do czasu blokuje się zmiana dnia lub nocy (słońce, bądź księżyc stoją w miejscu) oraz lagi na serwerze spowodowane słabym hostem Gdzie znajduje się regulamin: na forum serwera, w menu serwera w menu pomocy na serwerze Dlaczego właśnie Ty: bo lubie pomagać (kilka osób na serwerze się już o tym przekonało) jestem otwarta na ludzi, posiadam kulturę osobistą i chciałabym przyczyniać się do rozwoju tego serwera bo bardzo dobrze mi się tutaj gra. Opisz siebie: Nazywam się Kasia i jak już wcześniej napisałam mam 26 lat. Z zawodu jestem nauczycielką informatyki (haha ciekawe dlaczego). Jestem pozytywnie zakręconą i otwartą na świat i ludzi Wariatką Kocham zwierzęta, czekoladę i dobre książki. Lubię czytać, ale nie tylko książki (ostatnio męczę kryminały) i jestem uzależniona od komputera i kawy W życiu lubię podejmować nowe wyzwania i jak mam coś zrobić to staram się robić to dobrze albo nie robię wcale jeśli wiem że nie podołam wyzwaniu. Marzy mi się mała chatka w polskich górach z wesoło biegającymi psiakami po podwórku (chyba się trochę zapędzam w pisaniu o sobie) Tyle o mnie, dziękuje |
Wiadomości w tym wątku |
Ladykotka - przez Ladykotka - 06-10-2016, 10:12 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
5 gości |