-
[Użytkownik] polamparta
Sphiniix nie polamparta >:I
Liczba postów: 875
Liczba wątków: 50
Reputacja:
33
Discord ID: Wath#3172
Ustawiłam sethome u xagento, to prawda. Gdy był w domu miał na sobie diamentową zbroje, więc mógł się bronić przed moim atakiem. Nie udało mu się, zabiłam go i zabrałam jego itemy. Jeden lub dwa dni później zobaczyłam, że znów nosi diamentową zbroje. Teleportowałam się do jego domu i zaatakowałam pobraz drugi. Znów zwyciężyłam w walce, ale tym razem oddałam mu część itemów. Nie wydaje mi się, że zabicie jednego gracza dwa razy, gdy posiadał itemy którymi mógł się bronić, było nękaniem. Przecież nie zabijałam go 10 razy z rzędu, gdy nie miał nic w eq. Po prostu zabrałam jego itemy i sobie poszłam. Tak samo robie z resztą graczy. Gdy widze, że ktoś ma diamentowy set ide go zabić. Gdy już to zrobie przeważnie oddaje część itemów i zostawiam go w spokoju. Nie zabijam ani osób bezbronnych, ani nie wale mieczem 20 razy w tą samą osobe, która teleportuje się w miejsce śmierci. Staram się atakować różne osoby, aby ludzie mogli spokojnie zrobić sobie nowe itemy. Nie czaje się nigdy na jedną osobe. Przynajmniej teraz tak robie. Gdy atakowałam ziomeja, rzeczywiście zabijałam mu zwierzęta do póki New mnie nie powstrzymał. Teraz już tak nie robię