Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana – brak użycia cheatów

(06-01-2025, 09:35 AM)MiroTcz napisał(a): Poniżej znajduje się nagranie, które przedstawia Cię w sytuacji, za którą otrzymałeś bana.

Sposób w jaki tutaj operujesz postacią (czy może raczej COŚ nią operuje albo co najmniej wspomaga operowanie) wyklucza możliwość czystej gry. Każdy ruch jest idealnie wymierzony w jedną osobę, celownik podąża wraz z ruchem drugiego, określonego gracza, a każde uderzenie jest trafieniem krytycznym. Biorąc do tego pod uwagę teren w jakim odbywa się walka oraz wysoką nieprzewidywalność ruchów gracza atakowanego stwierdzam, że żaden żywy użytkownik z jakimkolwiek doświadczeniem nie jest w stanie prowadzić gry z taką bezbłędnością.  
Nie uznam żadnego wytłumaczenia, a screeny czy nagranie z gry na innych serwerach nie będą w stanie zaprzeczyć tezie, że w sytuacji z tego nagrania użyłeś niedozwolonych modyfikacji uzyskując nieuczciwą przewagę nad drugim graczem.

"Każdy ruch jest idealnie wymierzony w jedną osobę" jeżeli biłem jedną  osobę to się  skupiałem tylko na jednej osobie, wątpię, żeby był  cheat polegający na biciu określonej osoby nie bijąc innych dookoła. Dobry aim jest  kwiestią wyćwiczenia, lata doświadczeń oraz przyzwyczajenie się do hitboxów graczy. Co do  krytowania gracz jak widać na nagraniu  tylko  uciekał a ja miałem efekt szybkości 1 co pozwalało mi  na ciągłe krytowanie nie powalniając mnie. Jeśli  chodzi  o teren wystarczy odpowiednio poruszać się na prawo i lewo aby nie "potknąć" się  o  żaden blok.

Wiadomości w tym wątku
RE: Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez Bonescrasher - 06-01-2025, 12:33 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
7 gości