Odwołanie od bana – brak użycia cheatów |
1. Nick w grze: Bonescrasher
2. Data ukarania: 05.01.2025 3. Nick osoby karzącej: Console
4. Powód bana: Cheaty PVPWitam, Zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojego odwołania od bana na serwerze. Chciałbym stanowczo zaznaczyć, że nigdy nie używałem żadnych cheatów, w tym auto-aimów czy kill aur. Uważam, że decyzja o nałożeniu bana jest nieporozumieniem, a sytuacja, w której rzekomo naruszyłem zasady, wynika z błędnego rozpoznania mojego stylu gry. W celu obrony mojej niewinności, mogę dostarczyć dowody, które mogą rozwiać wszelkie wątpliwości: Screen sprzed sytuacji bana – Mogę udostępnić zrzut ekranu z chwilę przed zdarzeniem, w którym rzekomo złamałem zasady, co potwierdzi, że nie korzystałem z jakichkolwiek nielegalnych modyfikacji. Filmiki pokazujące mój styl walki – Mam również możliwość wysłania nagrań, na których widać, jak toczyłem walki na innych serwerach, a styl gry jest spójny z tym, który przedstawiam na filmiku. Filmiki te wyraźnie pokazują, że moje ruchy są wynikiem doświadczenia i umiejętności, a nie oszustwa. Proszę o ponowne rozpatrzenie tej sprawy i usunięcie bana, ponieważ nie naruszałem żadnych zasad serwera. Zależy mi na kontynuowaniu gry w uczciwy sposób. Z poważaniem. Bonescrasher |
Wiadomości w tym wątku |
Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez Bonescrasher - 05-01-2025, 17:21 PM
RE: Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez Yuko - 05-01-2025, 17:47 PM
RE: Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez Natalia2588 - 05-01-2025, 17:48 PM
RE: Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez MiroTcz - 06-01-2025, 09:35 AM
RE: Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez Bonescrasher - 06-01-2025, 12:33 PM
RE: Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez rank1npc - 06-01-2025, 22:20 PM
RE: Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez Bonescrasher - 06-01-2025, 22:23 PM
RE: Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez Lelouch - Wczoraj, 08:00 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
7 gości |