Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana – brak użycia cheatów

1. Nick w grze: Bonescrasher

2. Data ukarania: 05.01.2025
 3. Nick osoby karzącej: Console
 4. Powód bana: Cheaty  PVP

Witam, Zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojego odwołania od bana na serwerze. Chciałbym stanowczo zaznaczyć, że nigdy nie używałem żadnych cheatów, w tym auto-aimów czy kill aur. Uważam, że decyzja o nałożeniu bana jest nieporozumieniem, a sytuacja, w której rzekomo naruszyłem zasady, wynika z błędnego rozpoznania mojego stylu gry.

W celu obrony mojej niewinności, mogę dostarczyć dowody, które mogą rozwiać wszelkie wątpliwości:
Screen sprzed sytuacji bana – Mogę udostępnić zrzut ekranu z chwilę przed zdarzeniem, w którym rzekomo złamałem zasady, co potwierdzi, że nie korzystałem z jakichkolwiek nielegalnych modyfikacji.
Filmiki pokazujące mój styl walki – Mam również możliwość wysłania nagrań, na których widać, jak toczyłem walki na innych serwerach, a styl gry jest spójny z tym, który przedstawiam na filmiku. Filmiki te wyraźnie pokazują, że moje ruchy są wynikiem doświadczenia i umiejętności, a nie oszustwa. 

Proszę o ponowne rozpatrzenie tej sprawy i usunięcie bana, ponieważ nie naruszałem żadnych zasad serwera. Zależy mi na kontynuowaniu gry w uczciwy sposób. 

Z poważaniem.
Bonescrasher

Wiadomości w tym wątku
Odwołanie od bana – brak użycia cheatów - przez Bonescrasher - 05-01-2025, 17:21 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
7 gości