Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na Administratora

Właściwie stwierdziłem, że mam prawo do wyrażania moich myśli, ponieważ opierają się one na faktach. Następnie uszanowałem Twoje zdanie i więcej już na ten temat nie pisałem i cię tak nie nazwałem.

Jak już wielokrotnie wyjaśniałem, trzy gwiazdki, które używam, symbolizują 'lol', co pierwotnie oznacza śmiech i radość. Niezliczone razy próbowałem Ci to wytłumaczyć, ale Ty nadal trwasz w swoim przekonaniu, że moim jedynym celem jest sprawianie Ci problemów, co jest błędnym założeniem z Twojej strony.

Odnośnie ciągłych drwin, które poruszasz, zawsze odnosisz się do jednej sytuacji, gdzie wydaje się, że oskarżam Cię, chyba że broniąc się, odwołujesz się do moich wcześniejszych kar. Uważam to za słaby manewr i argument. Chodzi mi o sytuację, kiedy po otrzymaniu wyciszenia opuściłem serwer, a Ty w mojej nieobecności zacząłeś wyśmiewać mnie, przyłączając do tego innych graczy, co udokumentowałem w załączniku. (ss nr1)

W świetle przedstawionych argumentów nie mam wątpliwości, że Twoje zachowanie jest godne potępienia. Nie znasz regulaminu gry i nadużywasz swojej władzy, interpretując wszystko na swoją korzyść, mimo że inni próbują Ci to wyjaśnić. Wyśmiewasz się z osób, gdy są bezradne i nie mogą się bronić, lub gdy opuszczają grę. Różnicujesz graczy na lepszych i gorszych, akceptując tych, którzy stają po Twojej stronie, pomimo że ignorujesz oczywiste przypadki obrazy, natomiast reagujesz nadmiernie na mniej znaczące incydenty, jak użycie symbolu trzech gwiazdek." Dodatkowo pragnę dodać że wymyśliłeś sobie bardzo słaby pretekst że ta wiadomość Ci umknęła ponieważ cały czas wymieliśmy sie swoimi zdaniami i wszystko czytałeś. Po prosty nie potrafisz się przyznać ze nie dopełniłeś swoich obowiązków oraz że jak napisałem dzielisz graczy na lepszych i gorszych  
https://ibb.co/JvrLphR

Wiadomości w tym wątku
Skarga na Administratora - przez dups123 - 26-12-2023, 20:19 PM
RE: Skarga na Administratora - przez MiroTcz - 26-12-2023, 20:21 PM
RE: Skarga na Administratora - przez dups123 - 26-12-2023, 20:29 PM
RE: Skarga na Administratora - przez Paanic - 26-12-2023, 20:54 PM
RE: Skarga na Administratora - przez Damonte - 26-12-2023, 21:19 PM
RE: Skarga na Administratora - przez dups123 - 27-12-2023, 11:47 AM
RE: Skarga na Administratora - przez Damonte - 27-12-2023, 12:40 PM
RE: Skarga na Administratora - przez dups123 - 27-12-2023, 13:36 PM
RE: Skarga na Administratora - przez Damonte - 27-12-2023, 13:51 PM
RE: Skarga na Administratora - przez dups123 - 27-12-2023, 14:22 PM