Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

UB Mvjajki.

Odwołania piszemy za siebie, jeżeli Mvjajki chciała napisać odwołanie to nic jej nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobiła to z własnego konta na forum.

No chyba, że to Ty się chciałaś przyznać do grania na cudzym koncie, wtedy mogę podziękować za szczerość, ale zakładam, że jednak chodziło o powyższą wersję.

Wytłumaczenia Mvjajki (niski ping) nie potwierdzają i nie tłumaczą zdarzenia w żaden sposób. Itemy mogła podnieść w tłumie osoba mająca ponad 100 pingu (nie jest mowa o wartości podanej z tabeli w grze, a o przetestowaniu połączenia). Idąc tym tokiem to zawsze byłoby tak, że niemal zawsze podnosi ten sam gracz, bo ktoś na pewno będzie miał mniej i zabawne, że w ogóle to rozważamy. Od kilku godzin tylko ona podnosiła itemy z bossa (może oprócz kilku sytuacji, których zdaje się nie można potwierdzić), jestem w stanie uwierzyć w szczęście, ale to nie była przyczyna bana, to się po prostu rzuciło w oczy i stało się na tyle podejrzane, że trzeba się było temu przyjrzeć z bliska.

Nie interesuje mnie opinia zbanowanej osoby na temat rzetelności testu. Jajka podnoszone z bossa są punktem, który skupia tam wszystkich graczy, czyli również Mvjajki - niech będzie, miała ogromne szczęcie. Jednak w przypadku rzucania losowych itemów z różnych punktów, również bliżej graczy, którzy nie stali tuż na niej, a także w tłumie - itemy natychmiast wędrowały do niej. Rzucanie itemu pod nogi gracza, który stał kawałek dalej od Mvjajki? Rzucanie go w losowym miejscu w tłumie? To wszystko było bez znaczenia, efekt był ciągle ten sam.

Z góry jednak dodaję, że nawet jeśli napisze własny wątek - unbana nie dostanie, skontaktowałem się w tej sprawie z głównym administratorem, gdzie mu przedstawiłem sytuację i jesteśmy zdania, że ban nie zostanie zdjęty.

Zamykam.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Wiadomości w tym wątku
UB Mvjajki. - przez blackqueen138 - 07-04-2021, 15:11 PM
RE: UB Mvjajki. - przez DonDery - 07-04-2021, 15:24 PM
RE: UB Mvjajki. - przez blackqueen138 - 07-04-2021, 15:35 PM
RE: UB Mvjajki. - przez Lelouch - 07-04-2021, 15:41 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości