Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Blackqueen138 Unban

1.Nick w grze: blackqueen138
2.Data ukarania:25.03.2021
3.Nick osoby karzącej: MelodiaSendemal
4.Powód bana: Działanie na szkodę graczy, częściowe okłamywanie administracji i nie mówienie całej prawdy , wykorzystywanie bugów i przeciąganie innych przeciwko tym osobom.
5.Dlaczego uważam, że powinienem dostać unbana?

Moim zdaniem, powinnam dostać unbana, ponieważ nie działałam na szkodę graczy, a dokładniej dwóm, jak zostało mi to przedstawione. Został mi wysłany dowód przedstawiający jak ciągle zabijam z Hiroshim oraz Mvjajki gracza veno_303 i Affenzirkus. 

Po pierwsze chce powiedzieć, że była to moja działka, po drugie przez dłuższy czas Affenzirkus i veno_303 przychodziły na niewidkach z petami, które atakowały nas, a po tym jak efekt niewidzialności się skończył, wytepywały i przychodziły na nowo. Zostało nagrane ujęcie, gdzie zabijamy je pare razy pod rząd.

A gdzie reszta? Nie ma. To nie była taka jednorazowa sytuacja. Z dziewczynami od dłuższego czasu się nie dogadujemy. Dostałyśmy zakaz zbliżania się do siebie. Affenzirkus i veno_303 zostały zabite z powodu bliskiej odległości od mojej działki (aktualnie Panica33). Dobrze wiedziały, że była tam moja działka, ponieważ były już tam kiedyś.

Co do zabicia ich przez Mvjajki - mimo że jest to moja przyjaciółka, nie powinna ona zostać ukarana za zabicie raz na ich działce pomimo mojego zakazu. W końcu to ja mam zakaz i nie kazałam jej tego robić, tylko niestety nie mam się czym obronić w tym momencie, więc od siebie mówię tylko jak było naprawdę, więc dalej przeciąganie innych przeciwko tym osobom (dostałam ss z dowodami, więc chce powiedzieć tyle pisałam Panicowi : „czekam 7 dni jeszcze”, „powinienes wiedziec”, „3v1 pog”, „idz do veno i affen”. A to z powodu, że wypytywał się mnie powodu, wiec osoby która dala mi takie informacje. Chciałam spytać, czy mogę mu napisać. Pomyliłam się z pewnym słowie, które oznaczało „nie” i napisałam mu więc, nie chciałam za dużo mówić, a żeby się tylko domyślał. „Wykorzystywanie bugów” - byłam już raz karana przez bugi (jako warn, to fakt ale, to inna sytuacja w której tylko się tepłam do osoby, która nielegalnie weszła do bazy gracza.).

Aktualnie chodzi o sytuacje z dodatkowymi serduszkami. Odkryłam ten bug przy Lelu, któremu od razu napisałam na DC. Posiadałam takowe serca na spawnie, sama nie wiem kiedy to się stało. Raz pisałam Lelowi o tym na chacie ogólnym - mój błąd. Powinnam zgłosić to na prywatnym chacie, ale potem kompletnie o tym zapomniałam. Po naprawie błędu moje serca nadal zostały i nic z nimi nie robiłam. Nie używałam ich w celu przewagi nad innymi graczami, a jak już wspomniałam, zapomniałam o tym. Pewien gracz zauważył i zgłosił to. Rozumiem go. Za mój błąd chciałabym przeprosić. 

Kara jest słuszna, lecz prosiłabym o jej skrócenie. Chciałabym dodać, że gracz Hiroshi został ukarany niesprawiedliwie, ponieważ dostał karę za bicie Affenzirkus i veno_303 na mojej działce. Dziewczyny miały możliwosc wyjścia i wytepania z niej.
Z góry dziękuję.
--

Wiadomości w tym wątku
Blackqueen138 Unban - przez blackqueen138 - 25-03-2021, 20:23 PM
RE: Blackqueen138 Unban - przez Affenzirkus - 25-03-2021, 22:51 PM
RE: Blackqueen138 Unban - przez blackqueen138 - 25-03-2021, 23:54 PM
RE: Blackqueen138 Unban - przez Affenzirkus - 26-03-2021, 11:13 AM
RE: Blackqueen138 Unban - przez lubie - 26-03-2021, 08:11 AM
RE: Blackqueen138 Unban - przez blackqueen138 - 26-03-2021, 11:34 AM
RE: Blackqueen138 Unban - przez veno_303 - 26-03-2021, 11:41 AM
RE: Blackqueen138 Unban - przez blackqueen138 - 26-03-2021, 17:14 PM
RE: Blackqueen138 Unban - przez Melodiasen - 27-03-2021, 10:35 AM