Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na Iness

Czytam to chyba 4 razy i dalej mam lekkie problemy ze zrozumieniem szczególnie końcówki(No ale mniejsza) 
Zacznijmy więc od czegoś tak oczywistego o co sami się przyczepiliście pod jej skargą "Dowody" Ja żadnych tutaj nie widzę. A samo "potwierdzam" Natalko nic nie znaczy w tym przypadku. Kolejna sprawa, nie gracie pierwszy dzień na serwerze i raczej wiecie jak niektóre sprawy wyglądają na serwerze, więc jakie znowu wprowadzanie w błąd skoro chyba sami wiecie Że to nie musi być prawdą? Rozumiem jakby mówiła to do nowego gracza i jemu groziła że jak nie odda to dostanie perma wtedy to spoko, ale wam? Cóż po części jednak jestem w stanie wam uwierzyć i jakaś drobna kara pokroju kilku dni bana mogła by zaistnieć zwłaszcza jeśli dacie jakieś sensowne dowody a nie tylko "Natalka potwierdzi" Przykładowo ssy z tego jak was obraża albo nagranie jak sama atakuje. Było by to przydatne nie prawdaż? Ale zwróce się tu też do was samych. 
Prowokujecie wielu graczy, obrażacie, łamiecie regulamin znacznie częściej i bardziej niż ona sama. Nie dziwcie się więc że wiele osób ma was dość i może was atakować, bo to jedyne co możecie osiągnąć cały czas odgrywając jakieś cyrki oraz zgrywając pseudo lepszych niż jesteście.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Skarga na Iness - przez Ciasteczko2588 - 02-01-2021, 23:26 PM
RE: Skarga na Iness - przez Natalia2588 - 02-01-2021, 23:29 PM
RE: Skarga na Iness - przez Ciasteczko2588 - 02-01-2021, 23:41 PM
RE: Skarga na Iness - przez Melodiasen - 03-01-2021, 09:56 AM
RE: Skarga na Iness - przez Kaene - 03-01-2021, 17:04 PM
RE: Skarga na Iness - przez 3Majster - 03-01-2021, 17:33 PM
RE: Skarga na Iness - przez Natalia2588 - 03-01-2021, 18:03 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości