Oj Inesko Inesko ... po 1 twoja skarga nie ma sensu bo nie masz dowodów ja nie byłem na serwie dość długo ponieważ mialem bana a po zatym jak bylem to nie u cb na dzialce
po 2 Po co ta skarga???
po 3 Myślałem ze to takiego poziomu sie nie zniżysz
po 4 Skąd Pomysł ze Akurat ja natalia i draconia ci kradniemy kwiatki co??? (Zresztą to było juz zgłaszane wiele razy do administracji lecz nie naprawili tego buga )
po 5 Inesko Wiesz ze tego by nieblyo gdybyscie nas nie wyzywaly itp to sa 2 inne sprawy wiem ale ty zaczelas nas wyzywac i tak wlasnie prowokowac Razem z dzumalaga chmurka sraciuk itp Wiec osoby które powinny dostac bana to twoj caly "Gang" przynajmiej czasowego a z resztą po co ci ta skarga skoro "Odchodze z mineworld Przez was" WIec Kurde skoro odeszłaś i to chb na stałe to daj sobie spokój i wytłumacz koleżanką wszystko coty i one nam zrobily to nie bylo "Inteligentne" zachowanie Nawet jak na twoją inteligęcję i Ty jesteś niby "Dorosła" twoje zachowaie jest sporo ponizej twojego podanego nam wieku serio dzumalagi i sraciuk tymbardziej One Wprowadzają toksyczną atmosfere jak ich nie bylo to Draga administracjo był spokoj tylko z zkeramem i Oskarem_17 była wtedy skarga a potem wszystko sie poprawiło dopuki one nie zaczely byc toksyczne wobec nas najpierw same chcialy gadac na dc mówilismy iness ze ma nas nie zabijac bo chciala z nami grac to sie zgodzilismy bo niewiedzielismy ze bedzie az taka I nas zabijala to udezyla mojego kuraka "Peta" i on ją zabił to potem zaczeło się tak jakby Zło i zaczeła wprowadzac tak jakby przez nas toksycznąatmosferę juz nie raz próbowalismy sie pogodzic ines prawda? I bylismy pogodzeni ale nagle zaczeliscie nas wyzywac o tak pstrynięcie palcem jestes straszne zmienne i lepiej będzie jak urwiemy kontakt nie bedziemy z wami pisac gadac ani nic tylko wy tez to samo zróbcie jezeli nie trudno Z naszej strony z mojej strony NARAZIE to tyle dziękuję
o Inesko a nękanie to jak kogoś się zabija przez pare dni bez przerw i nie dni minecraftwoych tak jak to ujęłaś