Ankieta: Czy Natalia2588 i Ciasteczko258 powinni dostać bana? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
a) Oczywiście, że nie |
68.97% |
20 |
68.97% |
b) Nie |
31.03% |
9 |
31.03% |
Skarga na Natalia2588 Ciasteczko258 |
-
[Gracz] Iness
Gracz
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
(16-12-2020, 00:06 AM)Natalia2588 napisał(a): Nie byłam u ciebie na działce od 2 tygodni kwiatków ci dzisiaj nie wyciągałam nie zabijałam ciebie dzisiaj przyszłam do ciebie na działkę i chodziłam poprostu ty zaczelas tepac osoby z netherytowymi setami na mnie i zaczęłaś pisać że odchodzisz z mineworld przez nas, że cię nękamy itp Ja cie dzisiaj ani wczoraj ani razu nie zabiłam z wyjątkiem mojego peta sama mnie wczoraj zaatakowałaś to mój pet cie zabił A pozatym dowody na to że cię zabijam a i pisz według wzoru podanie i same na discordzie waszym nas wyzywałyście, podawałyście nasze instagramy bez naszej zgody wysyłaliście na różnych serwerach jakieś podróbki i odrazu że to my to co wy nam zorbiliście moglibyśmy was zgłosić na policję nasi rodzice wiedzą o wszystkim co żeście nam zrobiły ale was zgłoscić na policję nie chcemy teraz piszesz że ciebie nękamy jak ja nie przychodziłam do ciebie na działkach wcale i to ty i cała twoja spółka latałyście za nami jak nie na sztabki to na nexe i tam podróbki rozsyłaliście
1
1
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Skarga na Natalia2588 Ciasteczko258 - przez Iness - 16-12-2020, 00:10 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości
|