-
[Użytkownik] Natalia2588
Ikona Serwerowa
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 9
Reputacja:
2
Discord ID: veisu_
Nie byłam u ciebie na działce od 2 tygodni kwiatków ci dzisiaj nie wyciągałam nie zabijałam ciebie dzisiaj przyszłam do ciebie na działkę i chodziłam poprostu ty zaczelas tepac osoby z netherytowymi setami na mnie i zaczęłaś pisać że odchodzisz z mineworld przez nas, że cię nękamy itp Ja cie dzisiaj ani wczoraj ani razu nie zabiłam z wyjątkiem mojego peta sama mnie wczoraj zaatakowałaś to mój pet cie zabił A pozatym dowody na to że cię zabijam a i pisz według wzoru podanie i same na discordzie waszym nas wyzywałyście, podawałyście nasze instagramy bez naszej zgody wysyłaliście na różnych serwerach jakieś podróbki i odrazu że to my to co wy nam zorbiliście moglibyśmy was zgłosić na policję nasi rodzice wiedzą o wszystkim co żeście nam zrobiły ale was zgłoscić na policję nie chcemy teraz piszesz że ciebie nękamy jak ja nie przychodziłam do ciebie na działkach wcale i to ty i cała twoja spółka latałyście za nami jak nie na sztabki to na nexe i tam podróbki rozsyłaliście i skoro aż tak bardzo ciebię nękamy to proszę pisz według wzoru skargę i dowody osoby ci nic nie dadzą