Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

Serce 

1. Nick w grze:adamek98
2. Data ukarania:11.06.2020
3. Nick osoby karzącej:MarikaO7 
4. Powód bana: Chyba na więcej Ci już dać się nie da Smutek
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Na początku chciałem przeprosić całą administracje, zdaje sobie sprawę ,że termin odwołania już dawno minął i może ono nie zostawć rozpatrzone.
Również przepraszam za zrobione multikonta które mogą spowodować zmniejszenie mojej szansy która obecnie jest nikła, dodam też ,że nie działały na żadną szkodę serwera. Pomyślicie sobie ,że multikonta z nielegalnymi shulkerami itp, nie miały żadnego uczestnictwa ze mną trzymałem się od tego daleko, dodaje też pomoc Marice w banowaniu tych kont oraz dawaniu przydatnych informacji. Moje multikonta które stworzyłem znajdowały się pod nickami: Paulinkkka, OrlaRobbins,Liquid,Hippo75,MacgaisterJR123 na żadnych z nich nie działałem na szkodę serwera tylko łamałem regulamin znajdując się na takim owym koncie ale żadne z powyższych innych podpunktów regulaminu nie było łamane. Po długim okresie czasu przemyślałem sobie moje zachowanie i do teraz nie dociera do  mnie co miałem na myśli tworząc multikonta i wyzywając natalie. Dlatego chciał bym przeprosić i tutaj cię Natalio, moje zachowanie przez ten okres czasu bardzo się zmieniło. Nie mam nic więcej do dodania nadal żałuję popełnionych czynów zależy mi na powrocie na serwer.
1
1
1
1
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Odwołanie od bana - przez ProBoszcz - 08-12-2020, 23:14 PM
RE: Odwołanie od bana - przez _Tamai_ - 10-12-2020, 18:05 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości