Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie

Na początku dostałeś ode mnie bana za umyślne przeszkadzanie graczom, nawet po niedoczytaniu wiedziałbyś, że to zabronione. Dostałeś ode mnie krótkiego bana, jedynie na 12h, a mimo to omijałeś go, ignorowałeś wszelkie polecenia i upomnienia, no i kolejne kary. Dostałeś bana na zawsze od Redqa i dopiero po tym napisałeś odwołanie. To niedoczytanie o którym napisałeś nie zwalnia Cie z przestrzegania regulaminu, co za tym idzie to tylko Twoja wina tego, że nie doczytałeś. Omijałeś bana pisząc z discorda, gdy Red Ci napisał byś przestał to zamiast grzecznie posłuchać i nic nie pisać zadałeś pytanie i dalej pisałeś. Jeżeli rzeczywiście nie wiedziałeś o tym, to powinieneś zapytać się go prywatnie, a nie dalej dyskutować i omijać bana. Nie wiem czy robiłeś sobie jaja i zadałeś to pytanie by zdenerwować czy może jednak dalej chciałeś cwaniakować i zmarnować czas administracji.

Niby widać skruchę w tym odwołaniu, prośbę o drugą szanse. Poprawy za to nie widzę, ale nie będę się czepiać.
Nie jestem przekonana co do Ciebie, mam lekkie wrażenie, że możesz tylko udawać i po unbanie dalej będziesz robił to samo. Jako gracza znam Cie tyle co nic, nie miałeś specjalnie dużo kar, na czacie zazwyczaj byłeś spokojny i neutralny. Ale mimo tego, co zrobiłeś dalej nie wiem czy dobrym pomysłem jest unban.

Patrząc na całokształt Twojego zachowania ten proponowany miesiąc bana też byłby chyba średni.
Ale każdemu należy się druga szansa, myślę, że ten miesiąc będzie wystarczający by uświadomić sobie swoje zachowanie, to co się zrobiło no i pomyśleć jak to poprawić i nie zawieść drugi raz administracji.

Jestem za skróceniem bana za miesiąc, decyzje o skróceniu oddaje Redowi, on wykonał ostatni krok.
?

Wiadomości w tym wątku
Odwołanie - przez DiamondBoyKing - 22-07-2020, 14:50 PM
RE: Odwołanie - przez Redeq - 22-07-2020, 20:27 PM
RE: Odwołanie - przez Igielkaaa - 23-07-2020, 08:03 AM
RE: Odwołanie - przez Melodiasen - 23-07-2020, 08:28 AM
RE: Odwołanie - przez Ladykotka - 23-07-2020, 13:12 PM
RE: Odwołanie - przez _Tamai - 23-07-2020, 20:13 PM
RE: Odwołanie - przez Redeq - 24-07-2020, 11:46 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości