Prośba o odbanowanie |
(26-05-2020, 17:57 PM)Wowochkin napisał(a): To niezłe macie tematy do śmiania, mogliście sobie żartować na msg a nie na czacie. Wiedzieliście że robicie źle ale pewnie pomyśleliście że jak jest 1 osoba to i tak nikt nie uwidzi, administracja patrzy na czat w nocy, więc kara musiała być. Osobiście nie jestem za unbanem. Każdy ma swoje tematy do żartowania i uważam, że każdy ma prawo do śmiania się ze wszystkiego czego chce, a do tego cała sytuacja jest wyrwana z kontekstu. Druga sprawa : żartowaliśmy sobie w grupie 3 osób czyli jak widzisz msg odpada. Ja jako "nowy" gracz (gram 2 miesiące ale w życiu o czymś takim nie słyszałem), nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego jak groupchat dlatego z niego nie korzystałem. Następna sprawa : pomyśleliśmy, że skoro jest 1 osoba na serwerze, to nie będzie jej to przeszkadzać, jeżeli będziemy między sobą pisać na głównym chacie ale jak się okazało przeszkadzało jej to, dlatego kiedy Ewka52 kazała nam przejść na groupchat - zgodziliśmy się. Mimo zgody otrzymałem muta a następnego dnia bana. Nawet gdyby chodziło o wulgaryzmy w tym przypadku to jeden z moich znajomych wkleił na chat punkt z regulaminu, który zezwala na sporadyczne używanie przekleństw w późnych godzinach (nie pamiętam dokładnie od której do której ale 3:00 w nocy na pewno się tu zalicza). Nie rozumiem czemu jesteś przeciwko unbanowi ponieważ to nie była sytuacja, która zasługiwała na bana. Myślę że jak już to powinien być warn, ponieważ po interwencji administracji, chciałem z nią współpracować i przejść na groupchat. (26-05-2020, 18:14 PM)Igielkaaa napisał(a): Pierwszy raz sie wypowiem. To nic że jest godzina 3 w nocy i że jesteś z kumplami, również to nie tematy na rozmowe. Pamiętajmy że grają tu osoby w większości pod opieką rodzica o gdyby w tym momencie zobaczył co piszecie złapał by sie za głowe. Można było pisać na msg bądź czacie grupowym od razu. Administracja może zobaczyć kto jaką wiadomość pisze. Przepraszam że troche chaotycznie to napisałam ale to mój pierwszy wpis. Osobiście nie jestem za unbanem Osoby, które są pod opieką rodzica na pewno nie grają o 3:00 w nocy bo żaden rodzic nie zgodziłby się na to żeby jego małe dziecko, jak wynika z twojego komentarza - siedziało przed komputerem do tak późnej godziny. Jedyną osobą, która z nami przebywała była Blackqueen, która z tego co się orientuje, nie należy do dzieci, które są jeszcze pod opieką rodzica (nie patrząc ze strony prawnej). Tak jak pisałem wyżej, byliśmy we 3 na serwerze a ja nie wiedziałem o czymś takim jak groupchat, ponieważ gram tu nie całe 2 miesiące. Po całej tej sytuacji powinienem dostać warna a nie mute z banem, ponieważ jeszcze nigdy nie byłem karany na tym serwerze a cała sytuacja nie zasługuje na tak surową karę. Pozdrawiam |
Wiadomości w tym wątku |
Prośba o odbanowanie - przez _U_n_i_c_o_r_n_ - 26-05-2020, 17:41 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez Wowochkin - 26-05-2020, 17:57 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez _U_n_i_c_o_r_n_ - 26-05-2020, 18:16 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez Igielkaaa - 26-05-2020, 18:14 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez Ewka52 - 26-05-2020, 18:50 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez _U_n_i_c_o_r_n_ - 26-05-2020, 18:59 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez Ewka52 - 26-05-2020, 19:07 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez _U_n_i_c_o_r_n_ - 26-05-2020, 19:14 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez Ewka52 - 26-05-2020, 19:48 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez _U_n_i_c_o_r_n_ - 26-05-2020, 19:57 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez Ewka52 - 26-05-2020, 20:03 PM