Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Wniosek o UB

"Podobno byliście tam od godziny i jedyne co robiliście to biegaliście na działce, przeszkadzaliście i ignorowaliście wszelkie prośby o pójście sobie. Naprawdę wierzysz w takie bzdury? Zamiast siebie doinformować, nie wprowadzać innych osób w błąd, lepiej było sprawdzić w moich wejściach i wyjściach z serwera rano że niemożliwe jest to co prostatek napisał. byłem na jego dziełce przez kilka minut jednorazowo - dziś maksymalnie kilkanaście."

Zauważ, że jest tam takie słowo jak "podobno", napisałam Ci tylko to, co usłyszałam od gracza, opis sytuacji.

Może nie jest to zachowanie utrzymujące się jakoś specjalnie na jednym graczu, ale jest to zachowanie które utrzymuje się dość długo i ofiarą tego zachowania nie jest pojedynczy gracz, a zdecydowanie więcej osób. Dalej jest to działanie na szkodę graczy, co znajduje się w definicji nękania.

"Nie chce Cie oceniać, ale dajesz wyraz osoby mściwej, chciwej no i materialisty. Prowokujesz, dogryzasz, dyskutujesz na czacie chociaż nie powinieneś.
Co to wnosi? Ja zbieram kase ty główki natalii2588 czym także możesz zachęcać do zabijania i działania na jej szkodę."

Chce podkreślić wzmiankę o prowokacjach, dogryzaniu, dyskusjach i dodać też pomawianie za które dostałeś bana, a może nawet i dalej pomawiasz administrację.

Co to w ogóle za porównanie? Na zbieranie główek częściowo zgodziła się Natalia, nawet stwierdziła, że zabijanie jej nie przeszkadza i sama mi nawet pomaga zdobyć te główki. Nie działam na jej szkodę, nie każe każdemu zabijać jej. "Bo ja chce główki i wszyscy mają ją zabijać bo ja tak chce". Nie zachęcam do nękania jej, tylko gdy ktoś przypadkiem zdobędzie jej główkę w endzie, losowo znajdzie to proszę o danie mi jej. Powiedz, co ma zbieranie hajsu do nękania? Albo co ma zbieranie pełnej kolekcji główek graczy do działania na ich szkodę?

Czekam na jakieś sensowne i konkretne argumenty w tej sprawie, bo póki co bardziej odciągasz mnie od unbana.
?

Wiadomości w tym wątku
Wniosek o UB - przez Zkeram - 29-04-2020, 19:53 PM
RE: Wniosek o UB - przez Profesjusz - 29-04-2020, 20:01 PM
RE: Wniosek o UB - przez Melodiasen - 29-04-2020, 21:21 PM
RE: Wniosek o UB - przez Zkeram - 29-04-2020, 21:38 PM
RE: Wniosek o UB - przez xKieras_ - 29-04-2020, 21:38 PM
RE: Wniosek o UB - przez Melodiasen - 29-04-2020, 21:48 PM
RE: Wniosek o UB - przez Azor97pl - 29-04-2020, 22:10 PM
RE: Wniosek o UB - przez xKieras_ - 30-04-2020, 09:06 AM
RE: Wniosek o UB - przez Zkeram - 30-04-2020, 10:21 AM
RE: Wniosek o UB - przez xKieras_ - 30-04-2020, 11:47 AM