Wniosek o UB |
Podobno byliście tam od godziny i jedyne co robiliście to biegaliście na działce, przeszkadzaliście i ignorowaliście wszelkie prośby o pójście sobie. Naprawdę wierzysz w takie bzdury? Zamiast siebie doinformować, nie wprowadzać innych osób w błąd, lepiej było sprawdzić w moich wejściach i wyjściach z serwera rano że niemożliwe jest to co prostatek napisał. byłem na jego dziełce przez kilka minut jednorazowo - dziś maksymalnie kilkanaście.
“Nękanie – świadome działanie na szkodę gracza lub grupy graczy utrzymujące się od długiego czasu, objawiające się utrudnieniem gry, które graniczy lub wiąże się z trwałym uniemożliwieniem normalnej gry nie mającej znamion i nie będącej częścią naturalnej rywalizacji w grze i może skutkować negatywnym nastawieniem gracza lub grupy do serwera, uszczerbkiem na jego wizerunku i widoczna utratę graczy przez serwer co jest wbrew interesom serwera. Nękanie w tym znaczeniu jest działaniem na szkodę serwera i podlega regulaminowi. “ Gdzie w moim zachowaniu widzisz utrzymujące się od dłuższego czasu działanie na szkodę gracza? Od dłuższego czasu słyszę od graczy o Twoim przychodzeniu na ich działki, tepanie innych osób, bezcelowe i długie przesiadywanie w tym miejscu. U kogo długo przesiadywałem? I ile to jest długo bo jeśli przebywanie na czyjejś działce kilka minut to okej. Nie chce Cie oceniać, ale dajesz wyraz osoby mściwej, chciwej no i materialisty. Prowokujesz, dogryzasz, dyskutujesz na czacie chociaż nie powinieneś. Co to wnosi? Ja zbieram kase ty główki natalii2588 czym także możesz zachęcać do zabijania i działania na jej szkodę. Ewidentnie działałeś na szkodę gracza, teleportowałeś do nich graczy by oni odwalili za Ciebie większość roboty, przeszkadzali, bez celu biegali po działce i utrudniali rozgrywkę. Byłeś źródłem całego problemu odnośnie nękania. Podejrzewam, że chciałeś się zemścić, wspominałeś o jakichś problemach prywatnych, nie będę w to wnikać, aczkolwiek może w tym jest coś więcej. Teleportowałem graczy jeśli chcieli się do mnie telportować, jeśli byś mnie o to poprosiła także bym ciebie tam teleportował. |
Wiadomości w tym wątku |
Wniosek o UB - przez Zkeram - 29-04-2020, 19:53 PM
RE: Wniosek o UB - przez Profesjusz - 29-04-2020, 20:01 PM
RE: Wniosek o UB - przez Melodiasen - 29-04-2020, 21:21 PM
RE: Wniosek o UB - przez Zkeram - 29-04-2020, 21:38 PM
RE: Wniosek o UB - przez xKieras_ - 29-04-2020, 21:38 PM
RE: Wniosek o UB - przez Melodiasen - 29-04-2020, 21:48 PM
RE: Wniosek o UB - przez Azor97pl - 29-04-2020, 22:10 PM
RE: Wniosek o UB - przez xKieras_ - 30-04-2020, 09:06 AM
RE: Wniosek o UB - przez Zkeram - 30-04-2020, 10:21 AM
RE: Wniosek o UB - przez xKieras_ - 30-04-2020, 11:47 AM
RE: Wniosek o UB - przez Najcik - 02-05-2020, 10:10 AM