Odwołanie Bana King_Kamil |
(27-03-2020, 18:09 PM)MiroTcz napisał(a):(27-03-2020, 17:55 PM)xLunariX napisał(a):(27-03-2020, 16:51 PM)xNightmaree napisał(a): No to na wstępie zacznę, że jak spaliłeś te itemy to mogłeś chociaż zgłosić Mirowi, że takowe dostałeś... nie widze sensu grozenia mi (juz 2 lub 3 raz) permbanem, chce wyjasnic sprawe. Kamil jak i kilka innych osob poinformowaly mnie o tym ze spalil swoje przedmioty (te ktore dostał) i bez twojego komentarza nie mialem potwierdzenia to fakt, i nie wiem jak sobie mam pozwalac jak ja tylko odpowiadam na to, tymbardziej ZE nie zamierzam ci wchodzic na głowe, juz szczerze troche mam dosyc. bo gdzie sie nie wypowiem ktos do mnie "nie pozwalj sobie , bo skonczy sie permem" przykro mi, chce tylko wyrazic swoja opinie i nie obrazac nikogo, jakbys przeczytal chociaz moj komentarz, napisalem ze sprawdziles ale moze nie dokladnie, co nie oznacza ze napisalem ze jeste najgorszy, ze dajesz bany za nic, jest odwrotnie gdybys przeczytal moje wczesniejsze posty nawet cie bronilem. teraz? Teraz to szczerze nie wiem co bedzie. Pozdrawiam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
7 gości |