Wywiad z Animekowa |
Witajcie, dzisiaj czas na kolejny wywiad, a osóbką, która udzieliła wywiadu był nikt inny jak Animekowa. Zapraszam do czytania.
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Animekowa: Mam na imię Karolina, mam 31 lat. Na serwerze MW jestem CzatModem. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Animekowa: Obecnie ciężko mi znaleźć wolną chwilę ![]() 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Animekowa: Mam wiele hobby. Zbieram mangi, książki, komiksy, figurki do gier bitewnych, kapsle po tymbarkach, rysuję, gram w gry karciane, bitewne i na PC. Robienie handmade rzeczy też jest moim hobby ![]() 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Animekowa: Chyba mam fobie na pająki, zwłaszcza jak mi wyskakują nagle gdzieś obok ![]() 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Animekowa: Dokładnie nie pamiętam, wiem że krótko po wypuszczeniu MC znajomy mi zainstalował tą grę ![]() Nadalmam swoją pierwszą mapę na której grywam jak nie mam neta ![]() 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Animekowa: Ladykotka namówiła mnie na wspólną grę w MC na naszym serwerze. Pierwsze 10min Lady tłumaczyła mi co i jak na serwerze, potem pokazała mi miejsce w którym nadal mam swój domek ![]() ![]() ![]() 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Animekowa: Wszystko mi się podoba na MW ![]() 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Animekowa: Spawn, Budowany przez _Maci13_ dom gildyjny na działce Newa, domek Mira który wygląda jak z serialu Dynastia ![]() 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Animekowa: Czytam czat -.- uroki CzatModa... czyli więcej czasu spędzam na czytaniu czatu niż na graniu. Staram się też pomagać innym graczom jeśli mam czas i możliwości, pomagam też Ladykotka w zostaniu najbogatszym graczem na serwie ![]() 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Animekowa: Nigdy nie byłam fanem pvp niezależnie od rodzaju gry, denerwują mnie gracze którzy okradają innych mimo że w MC łatwo dużo osiągnąć samemu. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Animekowa: Podpadają mi ludzie którzy działają na niekorzyść serwera. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Animekowa: Z całą w miarę stała ekipą ![]() ![]() 13) Jak powstał twój nick? Animekowa: W liceum nadali mi znajomi nick Animek... a że animek na portalu artystów był już zajęty musiałam założyć konto z nickiem Animekowa. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Animekowa: Chciałabym żeby ludzie bardziej doceniali starania Adminów i przestali żądać a grzecznie poprosić o pomoc. Żeby serwer się rozrastał i żeby nasza ekipa graczy była razem w kolejnej edycji ![]() 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Animekowa: Jestem w trakcie budowania Erebor- góra z filmu Hobbit 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Animekowa: Panicznie bałam się dźwięków zombie -.- 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Animekowa: Ubicie przez bosa po evencie i stracenie itemków ;/ 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Animekowa: Cały serwer MineWorld ;D 19) Może teraz parę słów od siebie? Animekowa: Doceniajcie prace Adminów bo to też ludzie! poświęcają swój wolny czas żeby wam się lepiej grało. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Animekowa: Również dziękuję ;D |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z Animekowa - przez Ladykotka - 14-02-2017, 18:08 PM
RE: Wywiad z Animekowa - przez Natalia2588 - 04-10-2018, 21:34 PM
RE: Wywiad z Animekowa - przez Lelouch - 04-10-2018, 23:09 PM
RE: Wywiad z Animekowa - przez 3Majster - 05-10-2018, 18:57 PM
RE: Wywiad z Animekowa - przez xNekoShiro - 05-10-2018, 19:11 PM
RE: Wywiad z Animekowa - przez Ro3erT - 05-10-2018, 20:16 PM
RE: Wywiad z Animekowa - przez Najcik - 06-10-2018, 06:45 AM
RE: Wywiad z Animekowa - przez Animekowa - 09-10-2018, 09:15 AM
RE: Wywiad z Animekowa - przez Lelouch - 10-10-2018, 20:25 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |