Wspólne budowanie! |
Hej!
Przyszedł mi do głowy pewien pomysł - wiem, że lubicie budować - dlatego przedstawiam Wam propozycję wspólnej zabawy:
Mianowicie:
Ja, jako pomysłodawca - zacznę:
![]() Jak widać na zdjęciu - zbudowałam "coś" - może to być początek domu, hotelu, postaci czy nawet pikselarta... ale teraz to od Was zależy jaki będzie efekt końcowy naszej zabawy (która, mam nadzieję potrwa długo
![]() Waszym zadaniem jest dobudowanie jakiejś części, zaczęcie nowej, zapodanie pomysłu.
Jeżeli chcesz się bawić - napisz do mnie na /msg /pv DC - dodam Cię do działki na określony czas - 10/15/20 minut - w zależności ile czasu potrzebujesz. Po tym czasie - żeby było sprawiedliwie - zostajesz usunięty i wchodzi kolejna osoba.
Podczas budowy nie zdradzaj co byś chciał, żeby było zbudowane - będzie to wspólna, kreatywna zabawa.
Nie ma limitu "budowy" - wchodzisz na działkę, tyle razy ile razy zaświta Ci pomysł w główce
![]() Mam jedną prośbę - by zaczęte innowacje były zgodne z regulaminem serwera i by nie niszczyć żadnego bloku, którego nie postawiliście sami osobiście i które stawialiście już wcześniej - pamiętaj - mogę sprawdzić wszystko
![]() Po skończonej budowie - wstawiasz ssa z tego co już zrobiłeś!
Może zbudujemy wspólnie miasto/zamek czy kosmiczny prom? Wszystko będzie zależeć od Was!
Zapraszam do budowania!
Instrukcja dodania zdjęcia pod postem:
1. Zrób SS'a.
2. Otwórz go za pomocą strony: LINK ---> Pokazywarka.pl
3. Skopuj link do zdjęcia (pierwszy z trzech możliwych).
4. Po otwarciu linka - najedz na załączone zdjęcie i klikając PPM wybierz opcję "Otwórz link w nowej karcie"
5. Wejdź na forum, napisz cokolwiek i daj "podgląd".
6. Otwiera nam się pełna edycja postu - klikasz w ikonkę "Wstaw obrazek" i wklejasz link ze zdjęcia.
7. Rada - jeżeli chcesz dodać mniejsze zdjęcia, wstaw w pokazywarkę więcej niż jedno zdjęcie. Jeżeli chcesz mieć zdjęcie duże - tak jak ja, dodawaj do pokazywarki zdjęcia pojedynczo.
![]() |
Wiadomości w tym wątku |
Wspólne budowanie! - przez Najcik - 21-03-2020, 20:23 PM
RE: Wspólne budowanie! - przez Redeq - 22-03-2020, 11:24 AM
RE: Wspólne budowanie! - przez Najcik - 22-03-2020, 15:39 PM
RE: Wspólne budowanie! - przez Najcik - 25-03-2020, 19:06 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |