Pożegnanie |
Chciałam się Pożegnać bo odchodzę od serwera przez tą całą sytuację mojego zdania nic nie zmieni .
polamparta dziękuje Ci za wszystko co dla mnie zrobiłaś i za to ,że mogłam mieszkać w perntrionie _Diamentowa_ Dziękuje ci szczególnie za naprawianie itemów ale i za miły kontakt . _KoteQ_ Tobie również dziękuje za naprawianie Itemów i wszsytko co dla mnie zrobiłaś . TheZiomej No Ziomej tobie dziękuje za gadanie na czacie . Oczywiście nie mogłam zapomnieć o naszej Administracji Inquisitor4K tobie dziękuje za zmienianie nicków i za wszystko MiroTcz Ehh no cóż mam powiedzieć dziękuje ci za wszystko za wszystkie rozmowy i za to kiedy mnie wspierałeś . _Maci13_ tobie też dziękuje szczególnie za niedawne plażowanie na twojej plazy Popcorneyto Tobie to szczególnie dziękuje mój majkraftowy menszu tobie dziękuje za bycie moim menszem i za jajo ghasta Stawcia jeżeli to czytasz Szkrabie to tobie dziękuje za wszystko i za lilie wodne Jednym słowem dziękuje za wszystko co ktokolwiek dla mnie zrobił i przepraszam za problemy ktore zrobiłam wam . żegnajcie pa Dziękuje za przeczytanie Sannakaisa |
Wiadomości w tym wątku |
Pożegnanie - przez Sannakaisa - 13-02-2017, 18:26 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |