[Podanie] MelodiaSendemal |
Podanie jest ładne i przejrzyste, dobrze się je czyta. Twój wiek idzie na plus. Staż na serwerze jest w porządku. Jesteś raczej aktywna na forum, a także zdecydowanym plusem jest aktywność na Survivalu oraz Creative. Trochę gorzej ze SkyBlockiem, ale dobrze, że jesteś aktywna na chociaż dwóch trybach - u kandydatów najczęstszym problemem jest właśnie to, że wybierają tylko jeden tryb, na pozostałych ich nie widać.
Jesteś raczej kulturalna i spokojna, bardzo trudno Cię sprowokować (ba, nawet przyznał to sam Near ). Cennym plusem jest też Twoja umiejętność budowania - umiesz ładnie zbudować dosłownie wszystko. Od zwierząt, smoków, mitycznych stworzeń aż po wszelakie krajobrazy i domki. Według mnie jesteś jedną z najlepszych budowniczych na serwerze, co myślę, że bardzo przyda się w administracji. Znasz się na craftingach, trickach, mechanizmach, WorldEdicie i wielu innych rzeczach w Minecrafcie, a także masz spory staż w tej grze - to też jest sporym plusem. Dokładniej opisał to Lelo, więc ja już nie będę się powtarzać - ode mnie masz tak.
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
6 gości |