Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

[Podanie] luniasza

Wątek przejrzysty. Wiek jak najbardziej na plus. Czas na serwerze trochę krótki lecz nadrabiasz aktywnością w grze, chociaż głównie na serwerze survival, na innych jest stanowczo słabsza aktywność. Widziałam jak pomagasz graczom, to się ceni…i to by było na tyle jak dla mnie.

Minusem dla mnie jest niska aktywność na forum, okej, nie wtrącasz się w sprawy innych - lecz to co dzieje się na forum, dotyczy jednostek lub ogółu serwera - więc chcąc nie chcąc, jeżeli się dostaniesz do Administracji, musisz się "wtrącać", choć ja osobiście tego nie nazywam wtrącaniem, a ujawnieniem własnego zdania i obraniem danego stanowiska. Pomocą jak i wsparciem, a nie wtrącaniem.

Nawiążę tu do wypowiedzi Rumpelsztyka.. cieszę się, że akurat wszedł na serwer, kiedy Ty byłaś i mu pomogłaś..lecz to nie wszystko. Nie zgadzam się, byś była odpowiednią kandydatką na to stanowisko. Nie zawsze jesteś miła i kulturalna, co da się zauważyć w godzinach nocnych i nie tylko. Nie każde Twoje zachowanie dumnie mogłoby reprezentować Administrację. Umiesz "pokazać pazurki" w złym znaczeniu, gdy Ci coś nie odpowiada bądź coś nie idzie po Twojej myśli. Lubisz być w centrum uwagi - chodź to moje osobiste spostrzeżenie, przy czym robisz i szukasz dookoła siebie sporo atencji.

Nie chcę Cię tu strasznie krytykować. Chcę zaznaczyć tylko, że mimo plusów które napisałam na początku są też i minusy, zauważalne minusy. Minusy nie stricte jeżeli chodzi o grę, ale o Twoją osobę i zachowania. Nie chcę również, byś się poczuła urażona w jakikolwiek sposób. Postrzegam Cię jako osobę aktywną, z poczuciem humoru i zazwyczaj miłą, ale jednak patrząc na całkokształt - jestem zmuszona objąć stanowisko przeciwne i uważam, że nie jesteś odpowiednią osobą do dołączenia w skład administracji.

Bardzo łatwo Cię sprowokować, reagujesz gwałtownie, czasem nierozważnie, zauważalnie zachowujesz się stronniczo, czego lepiej tu uniknąć i byłam świadkiem jak publicznie kwestionowałaś wymierzoną karę, wykłócałaś się przy tym i takie zachowanie nie przystoi kandydatowi. Widziałam też jak weszłaś na serwer pod wpływem alkoholu i o ile sama czynność nie byłaby grzechem, o tyle widziałam co wtedy pisałaś (jeśli można to nazwać pisaniem) i wiele osób się zorientowało co jest na rzeczy, to również bardzo zniesmaczyło obraz zachowań na publicznym czacie.
Jesteś osobą, która może nagle zmienić nastrój, bardzo łatwo się denerwujesz i dajesz sprowokować, a w administracji szukamy osób, które są stabilne i nie denerwują się z najsłabszych możliwych powodów, czasem nawet i bez konkretnego powodu. 
Z pewnych powodów uważam, że niekoniecznie jesteś godna zaufania, a zaufanie to też bardzo ważna kwestia, z którą mam sporo wątpliwości.
Twoimi głównymi zaletami jest wysoka aktywność tylko na serwerze survival i pomaganie innym z pytaniami na czacie, które się głównie nasiliło w okresie rekrutacji.

Niestety będę przeciwna i uważam, że to nie będzie dla Ciebie odpowiednie miejsce – jestem na NIE.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

Wiadomości w tym wątku
[Podanie] luniasza - przez luniasza - 10-02-2020, 00:05 AM
RE: [Podanie] luniasza - przez Superowski - 10-02-2020, 05:41 AM
RE: [Podanie] luniasza - przez Damonte - 11-02-2020, 16:22 PM
RE: [Podanie] luniasza - przez Naten_13 - 11-02-2020, 18:44 PM
RE: [Podanie] luniasza - przez Quanarin - 12-02-2020, 15:05 PM
RE: [Podanie] luniasza - przez Ladykotka - 12-02-2020, 21:26 PM
RE: [Podanie] luniasza - przez Fifek - 12-02-2020, 22:44 PM
RE: [Podanie] luniasza - przez Natalia2588 - 21-02-2020, 23:04 PM
RE: [Podanie] luniasza - przez Rumpelsztyk - 27-02-2020, 21:53 PM
RE: [Podanie] luniasza - przez Najcik - 28-02-2020, 21:16 PM