Zmiany w regulaminie. |
Ta wypowiedź jest po prostu... ehh... Przekleństwo to przekleństwo. Jest to opisane w regulaminie. Pochwaliłeś się tym na publicznym discordzie swoim "prywatnym mieczem" z dosyć nieciekawą nazwą. Poza tym podczas zabicia kogoś pokazuje się komunikat z nazwą broni. Dodatkowo chyba jak jest określone, że nie można używać przekleństw to chyba też to się tyczy broni (które widać na chacie pod czas dokonania zabójstwa) i grafiki na discordzie. Nie musimy dawać wszystkich możliwych przykładów, bo to jest po prostu nie możliwe, gdy chcemy zachować regulamin najbardziej kompaktowy jak się da.
To, że ktoś napisał parę niemiłych słów na temat serwera (nie spamił tak jak to opisałeś) to nie znaczy, że masz prawo do wyzywania tego gracza. Zwróciłem Ci uwagę chwilę później, a nie od razu. Cenzura niczego nie zmienia. Wiadomo co napisałeś? Wiadomo. Więc dobrze, że jest tobie zwracana uwaga. "za wyzywanie kogoś głupcem już można dostać muta a nawet bana" Podaj przykład. Dosłownie nigdy nie doszło do takiej sytuacji i teraz po prostu wyolbrzymiasz to co zrobiłem, czyli ostrzegłem Cię słownie. Zgodzę się. To jest drobnostka i nie powinno się za do dostać kary (dlatego nigdy to się nie stało), ale to nadal może kogoś urazić. Dlatego Ci zwróciłem uwagę. Co do punktu 9. O tych godzinach jest mniej osób w wieku nieletnim. Dlatego można wtedy używać sporadycznie przekleństw. Jeżeli Ci nie odpowiada to możesz wtedy nie przeklinać i jest zupełnie jakby jej nie było, ale nie odbieraj tej "wolności" (jak to nazwałeś) innym. Wracając do Ciebie. Dostałeś mute za zachowanie, dyskutowanie i błędne argumenty. Np. Po otrzymaniu warna napisałeś coś w stylu "Komunizm na serwerze", a gdy ktoś się ciebie zapytał co to komunizm ty odpowiedziałeś, że nie wiesz. Takie rzucanie słowami jest po prostu żałosne. A i w sprawie wulgaryzmów po Angielsku (języku bardzo powszechnie znany) idąc Twoją logiką wszyscy powinniśmy rozmawiać w innym języku, wyzywać się nawzajem, bo jak twierdzisz "po innym języku można, bo inni nie znają". Otóż nie. Mówienie po Angielsku jako tako jest dozwolone, ale nawet za samo napisanie np. po rosyjsku, czy innym języku czasem dajemy karę, bo nie wiemy, czy to jest przekleństwo, czy nie. A poza tym to jest POLSKI serwer i powinniśmy rozmawiać po Polsku |
Wiadomości w tym wątku |
Zmiany w regulaminie. - przez cooliak - 15-02-2020, 15:34 PM
RE: Zmiany w regulaminie. - przez MiroTcz - 15-02-2020, 15:49 PM
RE: Zmiany w regulaminie. - przez cooliak - 15-02-2020, 15:57 PM
RE: Zmiany w regulaminie. - przez MiroTcz - 15-02-2020, 16:02 PM
RE: Zmiany w regulaminie. - przez Damonte - 15-02-2020, 16:02 PM
RE: Zmiany w regulaminie. - przez Naten_13 - 15-02-2020, 16:08 PM
RE: Zmiany w regulaminie. - przez cooliak - 15-02-2020, 16:18 PM
RE: Zmiany w regulaminie. - przez Ladykotka - 16-02-2020, 19:36 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |