Nick w grze:
MelodiaSendemal
Staż na serwerze (od kiedy grasz):
Od III Edycji.
Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi:
Powyżej sześciu godzin na dzień.
Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory:
Tak.
Otrzymane na serwerze kary:
Brak.
Długość gry w Minecraft:
Około 6-7 lat.
Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze:
Owszem, pełniłam rolę budowniczego, a także funkcjonowałam jako Helper.
Czy posiadasz konto w serwisie Discord:
Tak.
Obecni Administratorzy:
- MiroTcz
- Ladykotka
- N_Thinker
- Animekowa
Obecni SuperModeratorzy:
- Damonte
- Naten_13
Obecni Moderatorzy:
Brak.
Obowiązki administracji:
- Dostępność dla graczy i innych członków administracji.
- Wspieranie graczy przy rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z serwerem oraz samą grą.
- Dbanie o porządek na czacie.
- Informowanie administracji wyższych stopni o różnego pokroju błędach oraz problemach technicznych serwera.
Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera:
Nie, Nie znam.
Gdzie znajduje się regulamin:
Regulamin można znaleźć między innymi:
- Pod linkiem regulamin.mineworld.pl
- W grze pod komendą /regulamin
- Oraz na serwerze Discord na kanale #regulamin
Dlaczego właśnie Ty:
Uważam się za osobę odpowiedzialną i dość rozważną, myślę że poradziłabym sobie z obowiązkami. Jestem spokojną, szczerą i raczej towarzyską osobą. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się tej osobie pomóc jak najlepiej. Myślę, że potrafiłabym się zachować w każdej sytuacji. Przede wszystkim chciałabym również wesprzeć serwer w większym stopniu niż to mogłam robić dotychczas.
Opisz siebie:
Melodia. Aktualnie uczęszczam do liceum na profilu artystycznym. Od zawsze pasjonowała mnie muzyka, sama gram na pianinie oraz na nieco mniejszych rozmiarów sprzęcie - Keyboardzie. Uwielbiam również rysować, zazwyczaj są to zwykłe szkice, manga, a czasem coś większego. Mimo, że pogoda czasem psuje plany uprawiam też sporty takie jak jazda na rolkach, łyżwy oraz rower. Jednak moim głównym zainteresowaniem jest muzyka i komputer. Jestem typem Gamerki, mam na swoim koncie naprawdę sporą ilość ogranych tytułów. Zazwyczaj są to gry zręcznościowe, fabularne typu MMORPG, strategiczne oraz przygodówki.