Sannakaisa |
Nick w grze: Sannakaisa
Wiek:12 Staż na serwerze(od kiedy grasz):Na serwerze mineworld gram od Września 2016r. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi:Od 1-5 a nawet 6 godzin dziennie . Otrzymane na serwerze kary: Żadnego bana nie dostałam tylko kilka razy mute'a . Długość gry w minecraft: w minecraft gram od lipca 2013 roku . Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze ? : Owszem pełniłam jako Pomocnik i byłam jeszcze KidModem na tym serwerze . Obecni Administratorzy (wymień): -MiroTcz -N_Thinker -Inquisitor4K Obecni Moderatorzy (wymień): -Ladykotka -Obecni Czat Moderatorzy(wymień): -TheZiomej -NewEnforcer -Animekowa Komendy Kidmoda/Czatmoda: Komendy Kidmoda : -/kick nick powód (wyrzuca gracza ze serwera) -/tempmute nick czas powód (Mutuje gracz na jakiś czas) Komendy Czatmoda: -/kick -/tempmute -/jail nick cela1 powód (zameka gracz w celi) -/cc (czyszczenie czatu) Obowiązki Kidmoda/Czatmoda: -Pomaganie m.in w : *Craftingu itemów *Komendach serwera *i innych takich typu spraw -Dostępność dla graczy i administracji -dbanie o porządek na czacie serwera -Zgłaszanie problemów technicznych związanych ze serwerem Administratorom Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera ?: Na obecną chwilę nie znam żadnych . Gdzie znajduje się regulamin ? : Regulamin można znaleźć na Forum zjeżdżając niżej ,a na serwerze komendą /menu Dlaczego właśnie ty ? : Często robię różne eventy na których gracze dostają nowe itemy staram się żeby nikt nie używał brzydkich słów . Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mam na imię Karolina.Chodzę do dwóch szkół ,jestem w 6 klasie i posiadam obecnie 12 lat. Niestety ciągle mam jakieś kłopoty ze swoim zdrowiem i latam po szpitalach jak elytrą w endzie . Jednym z moich Hobby jest gra na fortepianie . Uwielbiam dekorować i grać w minecraft. Jestem osobą bardzo wrażliwą na kłamstwa i oszustwa . W pewnym czasie myślałam ,że nie nadaje się do gry w minecraft ale postanowiłam się zmienić. Już przestałam przeklinać, płakać i wkurzać się na czacie gdy ktoś mnie zabije . Dziękuje za przeczytanie Sannakaisa |
Wiadomości w tym wątku |
Sannakaisa - przez Sannakaisa - 11-02-2017, 23:23 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
6 gości |