Prośba o odwołanie się od bana |
Wspomniałeś o mnie na końcu (sugerując, że mogę mieć więcej do powiedzenia), nie wiem czym sobie zasłużyłem na taki "zaszczyt", nie przypominam sobie, żebym specjalnie z tobą dyskutował na ten temat.
Osobiście uważam, że danie szansy mogłoby być zbyt nieuzasadnione w tym przypadku. Bywają wyjątki, ale to nie jest kwestia nieznośnego gracza (przykład - toksyczne zachowanie), nie jest to nadużywanie bugów, jakiś x-ray, cokolwiek innego, co można rozwiązać samą karą, ze spokojem i bez przejmowania się pozostałymi szkodami. Swoim zachowaniem narażasz serwer, a raczej grające tam osoby na swego rodzaju uraz, odstraszenie od gry. Z tego co zauważyłem (nie chcę mówić za wiele o powodzie) nie byli to odbiorcy, którzy mogliby się poczuć "bezpiecznie", wręcz przeciwnie. Wiedziałeś o tym kim byli Ci odbiorcy, wiedziałeś że to "wrażliwa/narażona" grupa. Jestem na nie, niestety nie wierzę w nagłą zmianę - wierzę, że co najwyżej mógłbyś nie chcieć dostać bana, ale już miałeś szanse i podkreślam, że to szanse, liczba mnoga. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
21 gości |