Wywiad z graczem Mizkov |
Dobry wieczór Wam wszystkim!
Jak się domyślacie, przychodzę do Was z wywiadem. Dzisiaj odpowiada na pytania nie kto inny jak gracz Mizkov! Myślę, że większość osób go zna... ale czy wiecie że na imię ma Sebastian? Zapraszam do lektury! :3 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Mizkov: Nazywam się Sebastian. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Mizkov: W wolnych chwilach, gram, oglądam filmy, spędzam czas z żoną. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Mizkov: Gry, roślinność, trochę sportu, survival. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Mizkov: Chyba tylko wysokości. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Mizkov: Nie pamiętam dokładnie ale jakoś początki BETY 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Mizkov: Zachciało mi się grać w Minecrafta po przerwie i znalazłem ten serwer na stronie (nie pamiętam jakiej). 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Mizkov: Szeroki obszar survivalu, sklepy, pety itp. kilka osób, które na nim grają. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Mizkov: Nie mam ulubionego miejsca. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Mizkov: Zajmuje się farmą, budowaniem, handlem itp. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Mizkov: Lagi na serwerze i to raczej każdy wie o co chodzi i właśnie bym coś z tym próbował zrobić oraz uznawał za wulgaryzmy słowa, które naprawdę nimi są a nie te, które są uważane za nie, gdzie jest to bzdurą. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Mizkov: Nikt mi nie podpadł, robię swoje i tyle. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Mizkov: Ci z, którymi najwięcej przebywam i najbardziej lubię sami dobrze o tym wiedzą 13) Jak powstał twój nick? Mizkov: Podobają mi się rosyjskie nazwy, imiona itp i stąd taki nick. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Mizkov: Swój cel już osiągnąłem 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Mizkov: Swoja osada, posąg Najcik nic więcej wartego uwagi. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Mizkov: Szukałem miejsca na budowę swojej osady. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Mizkov: Może ze 2-3 razy. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Mizkov: Wszystkich bez wyjątku. 19) Może teraz parę słów od siebie? Mizkov: Myślałem że jest 5 pytań a tu 20.. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Mizkov: Pozdrawiam. |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z graczem Mizkov - przez Najcik - 26-11-2019, 17:06 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |