Odwolanie od bana |
To odwołanie jest dość nietypowe, a sam fakt unikania papierosów i alkoholu świadczy o tym, że na pewno (pod tym względem) nie wpłyniesz negatywnie na młodszych graczy, ba - nawet ich zachęcisz do zdrowszego trybu życia.
Ze slimeballami było trochę inaczej, przecież wiedziałem, że Twój kolega to nowy gracz i nabrałem podejrzeń jak napisał "kupię slimeballe, płacę diaxami". Postanowiłem to sprawdzić (zanim oczywiście plugin i komunikaty poinformują mnie o tym same) i zobaczyłem, że ostro leciał na x-rayu. Nie byłem zainteresowany jego ofertą, ja mu po prostu zabrałem diamenty ze skrzyni i zaproponowałem wymianę, ale w innym celu. Miał się zgodzić, zerknąć do skrzyni i zobaczyć, że zniknęły ponad 2 stacki diax bloków. Fakt, miotałem nim jak Szatan, wysadziłem mu dom + wszystkich, których kochał, spawnowałem creepery na jego głowie i wtrąciłem go do lochu na 31 dni, które były liczone w czasie online (i tak byłby ban). Mimo wszystko...dzięki temu zabiegowi można było lepiej poznać mentalność i podejście ukaranych graczy, przekonać się, że to bardzo sympatyczni ludzie, którzy po prostu zabłądzili (nieuczciwie grali) i rozważyć danie im szansy na UB, bo bana musieli dostać i tak. Teraz na poważnie - nie zrobiliście nic oprócz wspomnianej rzeczy. Jesteście nowymi graczami i to Wasz pierwszy ban, a po rozmowie doszedłem do wniosku, że zasługujecie na drugą szansę. W końcu wszystko przyjęliście bez wymówek, przyznaliście się i jeszcze napisaliście to jakże długie i intrygujące odwołanie. Ban na IP zostanie zdjęty, a itemy odebrane - możecie zacząć grę od podstaw na nowych nickach. Zamykam. |
Wiadomości w tym wątku |
Odwolanie od bana - przez Paleciok - 10-11-2019, 14:05 PM
RE: Odwolanie od bana - przez Lelouch - 10-11-2019, 15:03 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |