Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na Hitoshi - wykorzystywanie błędów

(10-10-2019, 08:32 AM)TABALUGA60 napisał(a): Tylko napiszę że pomyliłeś graczy. Skarga dotyczy Hitoshiego a ty zapewne przez pomyłkę pomyliłeś go z graczem o podobnym nicku: Hiroshim.

Faktycznie mój błąd. Oczywiście wszędzie chodziło mi o Hitoshiego.

(10-10-2019, 06:35 AM)MiroTcz napisał(a): Tak się składa, że nierzadko gracze zgłaszają takie sytuacje jak wpadnięcie do lawy podczas lagu i bywa, że administracja przyznaje przedmioty jeśli da się to w przynajmniej dużym stopniu potwierdzić.
Fakt, że obiekt na terenie którego zdarzyła się ta sytuacja jest objęty niestandardowymi właściwościami (m.in. ochrona pvp), a jego przygotowanie wiązało się z konsultacjami oraz wsparciem administracji już czyni sprawę nietypową, której nie ma większego sensu porównywać do wpadnięcia do lawy czy śmierci w walce, które są dużo częstszym przypadkiem, nie sądzisz?

Oczywiście nie zaprzeczam, że sytuacja należy do nietypowych. Dany fragment miał jedynie zaznaczyć relacje lag-ów do prawa żądania z ich tytułu roszczeń. Dodatkowo zaznaczyłem, że przez brak dowodów pozostaje to jedynie moją refleksją a nie stanowi dowód w sprawie.

Wiadomości w tym wątku
RE: Skarga na Hitoshi - wykorzystywanie błędów - przez Rodriqez - 10-10-2019, 10:28 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości