Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na Hitoshi - wykorzystywanie błędów

Zasadna jest moja nieufność do Hitoshiego z oczywistej i znanej nam już racji. Nie mamy pewności ile MC dokładnie trafiło na konto TheZertera - niewiadoma kwota została przelana podczas gdy odbiorca był offline. Dodatkowo nie pojawiło się żadne potwierdzenie ze strony nadawcy np. w postaci screena chatu z przelewem. Jestem w takim razie zmuszony poprosić administrację o sprawdzenie logów dotyczących ilości przelanych MC na konto TheZertera (Oczywiście ciężko będzie go pozyskać, bo nie wiemy kiedy dokładnie doszło do przedstawionej transakcji).

Posty wyżej wyczerpują temat jeśli chodzi o same przewinienie. Dlatego skrócę swoją wypowiedź do niezbędnego minimum. 

Jako współtwórca projektu Kasyna jestem zadziwiony zachowaniem oskarżonego - wykazał się jednoznacznym cwaniactwem i chamstwem po wykorzystaniu dziury w serwerze. Zebrane dowody wskazują na to, że nie widział w tym nic złego, a co gorsza - grał zadowolonego z siebie. Jestem za bezwzględnym banem czasowym, aby zwrócić uwagę również innym graczom, że jeśli wykorzystuje się błędy w Kasynie, to również wykorzystuje się błędy serwera.
Maszyny losujące przed awarią były zabezpieczone na tyle, na ile byliśmy w stanie to zrobić. Przypominam - jest to mechanizm z redstonea, którego cechuje zero jedynkowość. Wszystko działa tak jak powinno, do momentu gdy serwer działa tak jak powinien.

Na koniec dodam, że osoby które niefortunnie doświadczyły błędu maszyny losującej a postanowiły nas nie okradać (tylko zgłaszając natychmiast awarię), zostały adekwatnie wynagrodzone.

Wiadomości w tym wątku
RE: Skarga na Hitoshi - wykorzystywanie błędów - przez Zinrrey - 08-10-2019, 23:50 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości