Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na Hitoshi - wykorzystywanie błędów

Ekhem, tak tylko wspomnę jedną rzecz ważną, którą Zerter wspomniał w skardze, ale widzę, że nie było dla wszystkich zbyt ważna. " informacja o tym, że żetony wrzucone w nieodpowiednim momencie NIE PODLEGAJĄ zwrotowi padła na forum dwukrotnie" . Więc po co szukać na siłę obliczeń i wyliczać straty Hitoshiego? Żetony kupił na własną odpowiedzialność i nikt nie mówił, że może je zwrócić.
Teraz możemy zacząć
Co dalej? Jedna ważna rzecz wciąż odnosząc się do wiadomości Ostrego. Niektórego kupony, wygrane [o ile nie wszystkie] sprzedajemy za mniej niż jest ustalone. Czy to bug, czy podstawowa zależność, nie wiem. Wiem, że gracz nie dostaje pełnej kwoty, która jest ustalona na tabliczce, ale nie miałem okazji sprawdzić tego również w sytuacji z jackpotem. Fajtycznie, Hitoshi mógł dostać do rąk mniej niż jest w logach, ale to nie zmienia faktu ile wygrał w zakresie teoretycznym.
"Jaką pewność i gwarancje daje TheZerter że te papiery zostały wylosowane akurat w trakcie awarii i np gdybym ja akurat w tym czasie sprzedawał czeki to też był bym oskarżony?" To oglądałeś co robił czy się domyślasz, bo już się chyba pogubiłem. Jakie jest prawdopodobieństwo, że dany gracz zbierał sobie 9 jakcpotów [lub mniej] i akurat tej nocy sprzedał wszystkie? Już pomijam fakt szpanowania pieniędzmi wśród innych graczy.
"Mimo iż przez live wszystko widziałem TheZerter próbował wymusić od Hitoshiego pieniądze" Gdzie ty widzisz wymuszanie pieniędzy? Według mnie Zerter zachował się bardzo w porządku i polubownie co do Hitosha i chciał mu dać drugą szansę. Jedyne czego oczekiwał to zwrócenie pieniędzy i powiedział również jakie środki będzie musiał podjąć w przypadku braku współpracy. Zrobił dokładnie to co powiedział i nie złamał przy tym regulaminu. W przeciwieństwie do Hitoshiego, który wykorzystał błąd gry jeszcze próbując wymigać się od odpowiedzialności oszukując właściciela kasyna.
Przed końcem tylko dodam, że chciałbym aby sam oskarżony w tej skardzę się wypowiedział, a nie tylko osoby trzecie. [Żeby nie było, komentarz każdego jest mile widziany, ale to na jego perspektywę osobiście czekam]
Jaki jest mój wniosek końcowy?
Uważam, że Hitoshi powinien lub nawet musi oddać wszystkie zaległe i należne pieniądze Zertera i to jak najszybciej. Co dalej? powyższe argumenty to dla mnie wystarczająco by uznać, że Hitoshi zasłużył na karę. Jaką? Nie mi to oceniać, to już rola administracji. Dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam :).
1
1

Wiadomości w tym wątku
RE: Skarga na Hitoshi - wykorzystywanie błędów - przez Beniziomek - 07-10-2019, 19:01 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości