Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie

1. Nick w grze: Ferales
2. Data ukarania: 22.09
3. Nick osoby karającej: N_Thinker
4. Powód warna: Nękanie
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unbana: Witam.
Sprawa wygląda tak: dzisiaj po raz pierwszy od bardzo dawna odwiedziłem siedzibę danej gildii, spotkałem tam gracza YOLO105, którego pierwszy raz zabiłem i zacząłem zbierać jego EQ, a trochę mi to zajęło gdyż miałem pełny ekwipunek i musiałem wyrzucać mniej potrzebne przedmioty, żeby podnieść te cenniejsze i w międzyczasie ten gracz się zbackował 2 razy, więc go zabiłem aby nie stracić zdobytego łupu…co jest chyba logiczne, gdyby nie wracał mi pod drop i próbował go odebrać to by nie było takiej potrzeby.
Po całej sytuacji niemal od razu dostałem warna (który potem został zmieniony na tempwarna) od N_Thinker za „nękanie”.
Moim zdaniem nie było nękania, nie wiem gdzie tu były działania, które regularnie utrudniają lub uniemożliwiają grę. Cała akcja ataku trwała chwilę, skończyło się łącznie na 3 killach, bo tamte 2 dalsze były nieuniknione, a ja naprawdę nie wchodzę w tamte okolice często tylko bardzo rzadko, a dzisiaj był pierwszy dzień kiedy go w ogóle zabiłem.
Mam nadzieję, że nie będę musiał słuchać wyjaśnień, że to niby jest jakaś kontynuacja mojego niefajnego zachowania lub wypominania ilu to kar nie miałem na koncie, bo nie umiem tego połączyć ze swoją historią. Nie sądzę nawet, żeby mi ona miała zabierać prawo do normalnej gry.
Podkreślam, że nie chciałem pisać odwołania i wolałbym się dowiedzieć rozmawiając z Thinkerem, ale powiedziano mi, że Thinker odsyłał mnie na forum jeśli mam jakieś wątpliwości i mam nadzieję, że nie w celu masowego „zbombardowania” sprawami, które z obecną nie mają za specjalnie nic wspólnego, a udzielenia mi odpowiedzi. Nie ukrywam, że najbardziej mi zależy na odpowiedzi i powodzie Thinkera.
Pozdrawiam i przepraszam jeśli jestem natarczywy, ale się zdziwiłem.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Odwołanie - przez MistrzFlesha - 22-09-2019, 20:29 PM
RE: Odwołanie - przez N_Thinker - 23-09-2019, 00:26 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości