Wywiad z assassynmelon |
Witam w ostatni wtorek wakacji!
Przed nami rozpoczęcie roku szkolnego, więc poświęćcie chwilkę na przeczytanie wywiadu z graczem assassynmelon! (Pismo oryginalne!) 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. assassynmelon: czejsc gram jusz 7 lat wy mc nie mieszkam wy polsce i gram jusz od 2 edycji 2) Co robisz w wolnych chwilach? assassynmelon: gram wy csgo lub buduje wy mc domki 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. assassynmelon: gotowacie to jest moje hobby 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? assassynmelon: boje sie rze rzycie mi sie morze rozwalic 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? assassynmelon: 7 lat temu zaczolem grac wy mc 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? assassynmelon: kolega polecil mi ale cos nie wyszlo wy pierszej edycji a mirocz naprawil i od 2 edycji gram 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? assassynmelon: staff (administracja) tak sie pisze ??? 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? assassynmelon: survival to jest muj ulubiony tryb 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? assassynmelon: buduje lub zbieram rzeczy rzeby budowaci 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? assassynmelon: nic mnie nie denerwuje 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? assassynmelon: hmmm jusz tego administratora nie ma 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? assassynmelon: predatomgaming,_dawidos_ 13) Jak powstał twój nick? assassynmelon: umiem bardzo pvp + parkour i dlatego 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? assassynmelon: dosaci svipa ale kupuje go za 3,4 dni 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? assassynmelon: mojom wioske jest bardzo ladna 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? assassynmelon: gralem survival 1.5.2 i robilem dom i farme 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? assassynmelon: nie nic mnie nie spotkalo 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? assassynmelon: _dawidos_ i Predatomgaming jak cos to preda nie po polsku gada 19) Może teraz parę słów od siebie? assassynmelon: jestem mily, pomagam durzo i milego dnia rzyczy melonik 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. assassynmelon: ja tesz dzienkuje |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z assassynmelon - przez Najcik - 27-08-2019, 14:55 PM
RE: Wywiad z assassynmelon - przez Ladykotka - 27-08-2019, 18:02 PM
RE: Wywiad z assassynmelon - przez Połomeczek - 28-08-2019, 05:41 AM
RE: Wywiad z assassynmelon - przez Ro3erT - 28-08-2019, 05:41 AM
RE: Wywiad z assassynmelon - przez Połomeczek - 28-08-2019, 05:50 AM
RE: Wywiad z assassynmelon - przez Ladykotka - 28-08-2019, 08:23 AM
RE: Wywiad z assassynmelon - przez TheZerter - 28-08-2019, 12:16 PM
RE: Wywiad z assassynmelon - przez Połomeczek - 28-08-2019, 12:23 PM
RE: Wywiad z assassynmelon - przez Kret - 28-08-2019, 16:56 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |