Skarga na Animekowa i Naten_13 |
Byłem świadkiem tej sytuacji i potwierdzam, że jestem jedną z osób z administracji, która to widziała.
Nie wiem skąd pomysł o braku konkretu i jednoznaczności, skoro sytuacja była na moich oczach. Nie ukarałem nikogo, bo nie przypominam sobie sytuacji, w której członek administracji miałby ukarać członka administracji. Nie od dzisiaj wiadomo, że sprawy administracji są rozwiązywane WEWNĘTRZNIE i nie są to puste słowa, wiele razy to udowodniliśmy. Gdybym ukarał resztę graczy, a Natana nie - ciężko to uznać za sprawiedliwy wyrok. Grupka graczy była liczniejsza i ciągle się zmieniała, a część z nich zaczęła "ratować" i odpychać w przeciwną stronę. Natan przy swoim odpychaniu był wyraźny i bez przeszkód - dlatego nie było wątpliwości. Uważam, że Natan nie powinien dostawać warna, ale rozumiem, że ktoś się poczuł "niesprawiedliwie". Pamiętajcie jednak, że jak już wcześniej wspomniałem - sprawy administracji są rozwiązywane w naszym wewnętrznym gronie, więc to nie oznacza, że Natan pozostał bezkarny. Czy nabicie mu warna coś Wam da? Myślę, że jest świadom sytuacji i już tego nie powtórzy. DODATKOWO - problem zostanie rozwiązany raz na zawsze, bo na lobby już nie będzie możliwości spychania innych graczy. Myślę, że odpowiedzi były wyczerpujące i nie ma sensu ciągnąć tego konfliktu dalej - zamykam wątek.
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |