[Podanie] VanDark |
Nick w grze: VanDark
Wiek: 40+ Staż na serwerze (od kiedy grasz): Od listopada 2018 Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Ze statystyk wynika że od pół roku jestem ok 10h dziennie. Szczególnie w godzinach wieczorno-nocnych. Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory: Jestem nieprzerwanie w każdy piątek . Otrzymane na serwerze kary: Brak kar na serwerze. Długość gry w Minecraft: Ok 4 lat z przerwami. Od pół roku nieprzerwanie. Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Nie. Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak. Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, N_Thinker, Ladykotka, Animekowa. Obecni SuperModeratorzy (wymień): Brak. Obecni Moderatorzy (wymień): MilKaHinKa, Pawelek1212 Komendy KidModa/CzatModa:
Obowiązki KidModa/CzatModa:[/size]
Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Nie natknąłem się na żadne bugi na serwerze, jeśli już coś znajdę to zgłaszam na bieżąco. Gdzie znajduje się regulamin:[/size]
Dlaczego właśnie Ty: Głownie dlatego że często brakuje obecności Moderatora czatu w godzinach późno wieczornych, które przypadają na moją największą aktywność. Może nie udzielam się w dyskusjach na czacie i nie zaskarbiłem sobie rzeszy sympatycznych dyskutantów ![]() Interesuje mnie bardziej mechanika tej gry niż PvP. Nazabijałem się już w życiu dość. Myślę, że mogę pomóc administracji zarówno od strony technicznej i zgłaszanych problemów jak i utrzymaniu dobrego wizerunku serwera. [size=undefined] Opisz siebie (minimum 6 zdań):[/size] Mam na imię Irek, mieszkam w Bydgoszczy. Wykształcenie : wyższe, inżynier sieci komputerowych Doświadczenie zawodowe: administrator baz danych SQL, systemów MS Windows oraz sieci komputerowych z cert CCNA oraz NSE4. Obecnie programowanie PCL Poza pracą interesuję się lotnictwem. Aktualnie w trakcie szkolenia na pilota klasy PL(G) |
Wiadomości w tym wątku |
[Podanie] VanDark - przez VanDark - 24-03-2019, 16:28 PM
RE: [Podanie] VanDark - przez Pani Wenekowa - 24-03-2019, 18:22 PM
RE: [Podanie] VanDark - przez _Tamai_ - 24-03-2019, 19:09 PM
RE: [Podanie] VanDark - przez Animekowa - 24-03-2019, 19:12 PM
RE: [Podanie] VanDark - przez VanDark - 24-03-2019, 20:40 PM
RE: [Podanie] VanDark - przez Pani Wenekowa - 24-03-2019, 20:43 PM
RE: [Podanie] VanDark - przez Lelouch - 24-03-2019, 20:58 PM
RE: [Podanie] VanDark - przez VanDark - 24-03-2019, 22:52 PM
RE: [Podanie] VanDark - przez Lelouch - 25-03-2019, 00:30 AM
RE: [Podanie] VanDark - przez MiroTcz - 30-03-2019, 10:06 AM
|