Prośba o odbanowanie |
Cytat:21. Klient ma prawo do odwołania się od wymierzonej kary za pośrednictwem wydzielonego działu na forum w przeciągu 7 dni i stosując się do zamieszczonych tam zasad.Przepraszam, mogłem wcześniej zwrócić na to uwagę. Co do multikont nie czerpałem z tego żadnych korzyści oprócz rozpoczęcia gry od nowa. Do konta które założyłem niedługo po nadaniu bana nie pamiętam już hasła, dlatego stworzyłem obecne, natomiast o koncie 'qrendo' w ogóle zapomniałem, ale to tylko informacja bo nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go, więc nie mogę tego usprawiedliwić. Co do wykupienia usługi UnBan - oczywiście. Nie wiem czy mogę dać taką sugestię, ale chciałbym oszczędzić czasu administracji na odebranie nieuczciwych korzyści. Najszybszym rozwiązaniem byłoby wyczyszczenie wszystkich przedmiotów, jeśli to możliwe zostawiając przedmioty z pakietu 'Zwiadowca' przy czym z rozpoznaniem ich problemu raczej nie będzie. Oprócz przedmiotów jedyne co zdążyłem stworzyć w grze to farma trzciny, beacon i stół do enchantu, choć X-Ray mi w tym nie pomógł bo dużo surowców dostałem z pakietu SVip, ale nie mam jak tego udowodnić, więc usunięcie tego co napisałem byłoby sprawiedliwe. Nie chcę być nieuprzejmy, ale prosiłbym o jednoznaczną odpowiedź, czy po wykupieniu tej usługi zostanę odbanowany, gdyż fragment odpowiedzi "mogę się na to zgodzić" jest dla mnie zrozumiały również jako możliwość nie otrzymania odbanowania po wykupieniu usługi. |
Wiadomości w tym wątku |
Prośba o odbanowanie - przez AbsFlorida - 30-01-2019, 16:46 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez Najcik - 30-01-2019, 16:54 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez Pawelek1212 - 30-01-2019, 19:13 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez MiroTcz - 01-02-2019, 11:08 AM
RE: Prośba o odbanowanie - przez AbsFlorida - 01-02-2019, 21:22 PM
RE: Prośba o odbanowanie - przez MiroTcz - 01-02-2019, 22:01 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |