Wywiad z GRIMLOCK_PL |
Witajcie Kochani, wtorek nastał i mam dla Was kolejny wywiad, udzielił go jeden z naszych nowych graczy i chociaż odpowiadał na pytania troszkę chyba rozkojarzony to i tak warto przeczytać jak każdy wywiad
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. GRIMLOCK_PL: Nazywam się Łukasz (grimlock_pl) 2) Co robisz w wolnych chwilach? GRIMLOCK_PL: Gram w Minecrafta. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. GRIMLOCK_PL: Moje hobby to smoki, dinozaury oraz Transformersy, moja kolekcja liczy 150 maskotek i 30 figurek z maskotkami dinozaurów jest słabo mam tylko 30 i sporo figurek transformersów takie jak grimlock, stildzo, opitums prime. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? GRIMLOCK_PL: Nie boje się niczego. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? GRIMLOCK_PL: W Minicrafta gram od 5 lat. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? GRIMLOCK_PL: Koledzy polecili mi ten serwer. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? GRIMLOCK_PL: Najbardziej podobają mi się eventy. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? GRIMLOCK_PL: Najbardziej podoba mi się /warp end. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? GRIMLOCK_PL: Zazwyczaj zbieram Minrcoinsy i super się bawię. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? GRIMLOCK_PL: Wszystko jest ok ,tylko czasami za wysoki ping. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? GRIMLOCK_PL: Ladykotka , MiroTcz 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? GRIMLOCK_PL: Bercik466, SarsUnicorn, 13) Jak powstał twój nick? GRIMLOCK_PL: Mój nick powstał totalnie przez przypadek: podczas pracy w McDonaldzie pojawiła się nowa kolekcja figurek z serii Transformers, zamaskowane roboty w którym był dinozaur o imieniu grimlock. Oto cała moja historia o nicku. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? GRIMLOCK_PL: Marze by osiągnąć cel 3 Milionów Minecoinsów, oraz zbudować dinozaura. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? GRIMLOCK_PL: Automatyczna farma kaktusów (moja pierwsza taka budowa). 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? GRIMLOCK_PL: Chowałem się przed mobami. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? GRIMLOCK_PL: Tak np. znalazłem stak diaksów. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? GRIMLOCK_PL: Tak, pozdrawiam cała gildie Polskie smoki [smok] 19) Może teraz parę słów od siebie? GRIMLOCK_PL: Super serwer dla każdego gracza. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. GRIMLOCK_PL: Również dzięki. |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z GRIMLOCK_PL - przez Ladykotka - 04-12-2018, 18:31 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |