Wywiad z Vaxon |
Witajcie Kochani, mamy przerwę techniczną na serwerze a ja dla osłody czasu oczekiwania jej zakończenia mam dla Was wywiad. Zapraszam do czytania
![]() 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Vaxon: Hej. mam na imię Sebastian mieszkam w Krakowie . Pewnie większość was mnie kojarzy bo gram już na serwerze od początku 2 edycji. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Vaxon: W wolnych chwilach gram na serwerze lub idę na pole i gram w piłkę nożną. A parę razy w tygodniu chodzę na treningi z piłki nożnej. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Vaxon: Moim hobby jest piłka nożna, gram w nią już od 6 lat. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Vaxon: Boję się najbardziej węży a fobii żadnej nie mam. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Vaxon: W Minecrafta gram już od 6 lat. Zaczęła się gdy koledzy bardzo dużo rozmawiali o Minecrafcie i bardzo mi się spodobało więc postanowiłem też zagrać w tą grę. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Vaxon: Szukałem sobie jakiegoś serwera w internecie wraz z kuzynami i kuzynkami, znalazłem ten serwer i bardzo nam się spodobał więc zaczęliśmy na nim grać i do tej pory gramy na nim ![]() 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Vaxon: Najbardziej na MineWorld podoba mi się że co chwilę są jakieś super ulepszenie ![]() 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Vaxon: Najbardziej podoba mi się spawn oraz sklep a żebym nie zapomniał też są świetne wszystkie warpy. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Vaxon: Podczas gry zazwyczaj buduje i zbieram pieniądze na różne rzeczy. Jeszcze często biję się z Mistrzem oraz Outcastem ![]() 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Vaxon: Tak szczerze to wszystko jest super, nic mnie nie denerwuje i zmienić też bym nic nie zmienił ![]() 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Vaxon: Z moderatorów i administracji nikt bo administracja musi być dobrze zgrana aby serwer się utrzymał. Z graczy? To nikt, bo każdy jest spoko gracz żaden nie jest jakiś dziwny. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Vaxon: Najwięcej na serwerze przebywam z graczami: dorian, Anel99930, Ariel1305, Miszel2006 oraz Szyszka.Wszystkich tak samo lubię. 13) Jak powstał twój nick? Vaxon: Brat zaczął do mnie mówić waks a potem sobie dołożyłem cząstkę on i przerobiłem go na Vaxon. Taka historia mojego nicku ![]() 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Vaxon: Marzę aby serwer nadal się rozwijał w najlepsze. Najbardziej chciałbym zrealizować to żeby jak się jakiegoś gracza zabije żeby zaraz na niego nie wyzywał,przeklinał itp. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Vaxon: Pochwalić nie... a ale na innych serwerach zrobiłem ogromny statek piracki ![]() I na tym też mam takie plany ![]() 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Vaxon: Gdy zobaczyłem diaxy to zacząłem je kopać drewnianym kilofem ![]() 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Vaxon: Wtedy gdy na 2 edycji niektórzy gracze zaczęli mnie nękać i jeszcze to że ludzie czasami przeklinają na mnie ![]() 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Vaxon: Tak chciałbym pozdrowić na pewno całą administracje oraz Doriana, Miszela, Anel, Ariel oraz Szyszke i wszystkich graczy/vipów/svipów na serwerze ![]() 19) Może teraz parę słów od siebie? Vaxon: MineWorld to bardzo fajny serwer polecam go każdemu. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Vaxon: Również dziękuje za możliwość udzielenia wywiadu. Pozdrawiam |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z Vaxon - przez Ladykotka - 13-11-2018, 17:17 PM
RE: Wywiad z Vaxon - przez Ro3erT - 14-11-2018, 08:14 AM
RE: Wywiad z Vaxon - przez Ferales - 15-11-2018, 22:53 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |