Wywiad z Szeregowy |
Witajcie, wtorek nastał a ja mam dla Was kolejny wywiad, udzielił go gracz który jest już z nami dość długi czas i gra pod nickiem Szeregowy. Zapraszam do czytania.
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Szeregowy: Mam na imię Paweł i mam 12 lat chodzę do 7 klasy 2) Co robisz w wolnych chwilach? Szeregowy: Wychodzę z kolegami, także uczę się a jak mi się nic nie chce robić, to gram na MineWorld.pl 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Szeregowy: Programistyka od młodych lat się bawiłem w informatyka, ale także bardzo lubię chemie i czasami robię eksperymenty w domu. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Szeregowy: Boje się samotności a także różnych robali. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Szeregowy: Jak miałem około 5 lat to wtedy już rozumiałem jak się robi niektóre rzeczy na laptopie, wiec jak moi bracia zacząłem grać w Minecraft. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Szeregowy: To się zaczęło kiedy już mi się znudziło grać sam wiec poprosiłem braci by mi poszukali serwera i znaleźli akurat Mineworld to były fajne czasy. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Szeregowy: To że każdy sobie pomaga, administracja jest miła 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Szeregowy: Swoje domki, spawn i wiele innych. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Szeregowy: Gadam z innymi i próbuje coś ładnego zbudować. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Szeregowy: W Minecraft jest mało takich rzeczy. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Szeregowy: Z administracji nikt, z graczy niektórzy którzy się ciągle znęcają nad innymi. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Szeregowy: Dużo czasu spędzam z wszystkimi próbuje nawiązać z każdym dobrą relacje ale bazę mam np. Lord_emik62 i inni. 13) Jak powstał twój nick? Szeregowy: Przez to że było nas z chłopaków 4 i oglądaliśmy pingwiny z Madagaskaru i ja byłem tym słodkim Szeregowym. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Szeregowy: Np. bym dodał CRIBSY na serwerze, to jest ocenianie domków i działek przez Administracje i nagrywanie to na YT jak to robi np. CRYSIS i inni z administracji. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Szeregowy: Według mnie ja nie buduje ładnie a według innych bardzo ładnie. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Szeregowy: Typowy Survival. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Szeregowy: Tak, jak zabijanie przez innych i tak wiele rzeczy straciłem. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Szeregowy: Bardzo chcę pozdrowić Lord_emik62, moją panią od chemii, Administracje i cały serwer. 19) Może teraz parę słów od siebie? Szeregowy: Ja bym dodał że MineWorld to wspaniały serwer. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Szeregowy: Ja też dziękuje za wysłuchanie mnie. |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z Szeregowy - przez Ladykotka - 16-10-2018, 17:34 PM
RE: Wywiad z Szeregowy - przez zosieek - 16-10-2018, 19:14 PM
RE: Wywiad z Szeregowy - przez Pawcio04 - 16-10-2018, 19:15 PM
RE: Wywiad z Szeregowy - przez xNekoShiro - 16-10-2018, 19:19 PM
RE: Wywiad z Szeregowy - przez Pawcio04 - 16-10-2018, 19:33 PM
RE: Wywiad z Szeregowy - przez zosieek - 17-10-2018, 12:35 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |