Odwołanie Bana/Przyznanie się do Błędu |
Witajcie,Administratorzy i Gracze,niektórzy zapewne mnie pamiętają,a niektórzy w ogóle nie.Chciałbym powrócić do grania na tym otóż wspaniałym serwerze,lecz kiedyś dużo rozrabiałem,i kiedy wszedłem do Minecrafta oraz na server,moim oczom ukazała się zawartość załącznika.Jeśli zapewne widzicie,mam bana,no i jest to normalne,no bo prawie każdy dostał kiedyś jakąś karę od administracji.
A teraz według Wzoru Na Odwołanie : 1.Nick W Grze : Popcorneyto 2.Data Ukarania : Tamta Edycja (Ban powinien być już ściągnięty),9 Lipiec,2018 rok,13:18 3.Nick Osoby Karającej : xRaion 4.Powód Bana : Reklama 5.Dlaczego Uważam,że powinienem dostać unban : Po pierwsze,dlatego,że ban przeszedł już przez następną edycję gry,(z tego co się orientuję),po drugie,użytkownik xRaion nie dał mi ostrzeżenia,choć jak to jest zapisane na forum,nie znanie regulaminu nie zwalnia z obowiązku jego przestrzegania. (Edytowane i wiem że unbana nie dostanę) Pozdrawiam i życzę miłego Dnia/Nocy,Popcorneyto Ps.Załącznik źle się wczytał,poprawi jakiś Dobry Admin/Administratorka? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |