Skarga na graczy Burgund3 i Damont3 |
1. Nick oskarżającego: Kuro
2. Nick oskarżonego: Burgund3, Damont3 3. Opis sytuacji: Damont3 oraz Burgund3 nachodzili mnie na działce paru moich znajomych (w tym też mnie) przez już pare dni. Do dzisiaj udawało mi się zobaczyć w porę nick i uciec na RTL lub gdzieś zamurować stojąc na shifcie w bazie. Jednak dzisiaj udało im się mnie dopaść i mimo to, że jest na tym serwerze zasada, że w ciągu dnia można zabić kogoś maksymalnie 3 razy, ponieważ więcej jest uznawane za nękanie, to każdy z nich zabił mnie troche więcej ponad 3 razy (wysyłam screeny jako dowód). Dodatkowo chcę zaznaczyć, że byłam kompletnie bezbronna, bez zbroi, bez miecza, w eq miałam tylko jakieś bloki, jedzenie, pochodnie i 3 kilofy, a oni obydwaj mieli platynowe albo diamentowe sety (nie jestem pewna, bo wyglądają tak samo), enchantowane miecze i łuki. Boje się teraz przebywać na mojej działce, bo mnie nachodzą, nie mogę nic mieć w eq, bo wiem że nie oddadzą. Przychodzą czasem co pół godziny lub godzine kiedy są na serwerze i siedzą u mnie na działce około 10/15 minut. 4. Data zdarzenia: 03.09.2018 5. Dowody w postaci screenów lub filmu: (link do posta na imgurze bo screenów jest za dużo (11), a gdy posklejałam pliki były zbyt duże) https://imgur.com/a/YPMMaZ2 |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |