Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem!

(29-08-2018, 13:31 PM)Pani Wenekowa napisał(a):  Fakt, znasz showa z mv, ale administracja nie powinna wsadzać nosa do prywatnych wiadomości.

Powinna w takiej sytuacji. To nie jest normalne, że na obcym serwerze mc, który również ma serwer discord co najmniej połowę z prawie 30 osób stanowią gracze pochodzący z MW. To jest poważne szkodzenie naszemu serwerowi i ja na to nie pozwolę. Serwer ciężko pracował na graczy przez ostatnie 2 lata, a ktoś robi sobie prywatny serwer mc i wykorzystuje naszą sporą bazę graczy do swojego interesu. Proceder ten trwał już wiele miesięcy. Wysyłałem wcześniej ostrzeżenie, teraz cierpliwość się skończyła.

Nie obchodzi mnie też kto ile konkretnie zaprosił osób. Nick głównego odpowiedzialnego (twórcy serwera) zawiera się w nazwie serwera, do którego serwera discord jak i serwera mc były wysyłane zaproszenia w jakiejkolwiek formie. BartiX jest drugą osobą pod względem odpowiedzialności za ten proceder ze względu na posiadaną tamże rangę i udział w promowaniu serwera (wiadomość z reklamą od niego dotarła również do mnie). Jeśli przeprasza i obiecuje zaprzestanie działań przyczyniających się do tego o czym wspomniałem to przemyślimy możliwość powrotu na serwer.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Wiadomości w tym wątku
Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez xKieras_ - 29-08-2018, 12:25 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez xKieras_ - 29-08-2018, 13:37 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez Damonte - 29-08-2018, 14:03 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez MiroTcz - 29-08-2018, 14:15 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez xKieras_ - 29-08-2018, 14:44 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez MiroTcz - 29-08-2018, 15:14 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości