Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! |
Chyba też coś sie muszę przyznać, zaprosiłem natana by zrobić z nim ity z super enchantami, w tym taki SuperKilof którego mi brakuje na serwie, później mialem ss zrobić i wysłać jako propozycje, dodatkowo przez przypadek zaprosiłem showa na mój serwer, a żeby to ukryć bo miałem inną osobe zaprosić (nie gra ta osoba na MW) to zaprosiłem go na Discord, to tyle, a co di cb weneki, to jest hmm zabieranie popularności serwerowi, większość osob na serwie bylo z mclisty lub z moich serwow dsc oraz znajomi. Więc jednak coś zrobiłem... zaprosiłem 2 osoby, choć 1 dla MW a 2'przypadkiem. Naprawdę przepraszam i proszę o 2 szanse, lub możliwość zakupu ub.
Show tez prosił o zapke na serwer (te podpuszczanie) kiedyś i oto chodziło Czyli tak jakby naklamalem ze nic nie zrobilem, ale to bylo do celów mw, czyli ta propozycja... @up Miro zbanował Jak bede na kompie wysle ss tych superkilofów Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
|
Wiadomości w tym wątku |
Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez xKieras_ - 29-08-2018, 12:25 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez Pani Wenekowa - 29-08-2018, 13:31 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez xKieras_ - 29-08-2018, 13:37 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez Damonte - 29-08-2018, 14:03 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez MiroTcz - 29-08-2018, 14:15 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez xKieras_ - 29-08-2018, 14:44 PM
RE: Porszę o UB! Ja nic nie zrobiłem! - przez MiroTcz - 29-08-2018, 15:14 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |