Odwołanie Od Bana |
1. Nick w grze: griber
2. Data ukarania: Sierpień 17-sty 2018 10:41 3. Nick osoby karającej: Lelouch 4. Powód bana: cheaty 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Do bana doszło w czasie eventu w endzie, w trakcie zamieszania otaczającego ten event na czacie zobaczyłem że jeden z svipów pisze coś o graczu na cheatach, gracz ten zaprzeczał tym oskarzeną tłumacząc że: "coś sie jej przewidzało". Ów gracz podobnie jak ja nie miał pancerza w przeciwieństwie do reszty zgromadzonych, i więc jest szansa że przez brak zbroi zostaliśmy pomyleni. Kolejnym możliwym wytłumaczeniem jest fakt iż mieszkam w Anglii i z tego powody miewam lagi i bardzo wysoki ping, mogło to doprowadzi do błedu spowodowanego opóźnieniami jak i też utratom pakietów (co zdarzało mi się już na innych polskich serverach). Jak do tej pory to jest moje pierwsze do czynienie z banami w mineworldzie, a nawet pierwsze moje upomnienie. P.S. Svip o nicku Natalia2588 widziała tego "cheatera" i pisała o nim, a po sprawdzeniu listy banów nie widze nicku podobnego to tego gracza na liście , więc on pewnie uniknął kary a ja zostałem ukarany za niego. |
Wiadomości w tym wątku |
Odwołanie Od Bana - przez griber - 19-08-2018, 18:04 PM
RE: Odwołanie Od Bana - przez Lelouch - 19-08-2018, 20:42 PM
RE: Odwołanie Od Bana - przez Pawelek1212 - 19-08-2018, 21:03 PM
RE: Odwołanie Od Bana - przez Lelouch - 23-08-2018, 20:11 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |